Sisältöön
Bluesky

Bluesky Cuticle Nipper kynsinauhaleikkurit

16,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BLUESKY Kynsinauhaleikkuri on ihanteellinen työkalu kaikille kynsien tekijöille. Sen ergonominen muotoilu auttaa leikkaamaan kuivuneet kynsinauhat, kynsitikut ja kynnet haastavista paikoista. leikkurit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden pää on muotoiltu leikkaamaan tarkasti sisään kasvaneet kynnen reunat. Leikkurit ovat myös helppo desinfioida.

Blueskyn kynsinauhaleikkurit ovat suunniteltu ja muotoiltu tarkkuudella. Leikkureissa on ohut mutta vahvat leuat jotka tekevät niillä pienten kohtien leikkaamisesta helppoa.

Parhaan tuloksen saamiseksi, pehmitä kynnet ja kynsinauhat ensin. Tämä tekee kynsinauhojen pois työntämisestä kynsipediltä helpompaa. Mikäli kynsinauhat ovat kovat ja niitä yrittää siirtää, iho saattaa halkeilla.
Käytä Blueskyn kynsinauhatyönnintä siirtääksesi kynsinauhan pois kynnen pinnalta. Aseta kynsinauhatyönnin 35-45 asteen kulmaan ja kevyesti liu'uta kohti kynsinauhaa työntääksesi pehmennetty kynsinauhan taakse.
Käytä kynsinauhatyöntimen terävää päätä nostaaksesi kynsinauhojen kulmat. Terävää päätyä voit käyttää myös kynnen alusen putsaamiseen. Toista kaikille kynsille. Tämä auttaa kynsinauhaa nousemaan kevyesti ja tekee niiden leikkaamisesta helpompaa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Bluesky

Käyttöohjeet

Aloita pienillä nipsauksilla. Keskitä kuiva iho kynsinauhaleikkurien päätyyn. Aseta leikkaava osa kohti kynttä ja tee pieniä nipsauksia kynsinauhaa pitkin.
Vedä pois kuiva iho. Nosta ihoa ylöspäin nipsauksien jälkeen. Tämä vetää kuivaa ihoa pois kynsinauhasta. Jatka kunnes koko kynsinauha on leikattu.
Viimeistele Blueskyn kynsinauhaöljyllä.

Tuotekoodi

6941175819834

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita