Sisältöön
Chloé

Chloé EdP Naturelle tuoksu 30 ml

87,00 €
2 900,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Chloé Eau de Parfum Naturelle on luonnonmukaisen ruusun moderni tuoksu, joka yhdistää luonnon voiman ja spontaaniuden Chloé-tytön vapaan hengen. Vaivattoman elegantti sekä aito ja tietoinen tyttö elää sopusoinnussa luonnon kanssa, jota hän arvostaa ja joka inspiroi häntä.

Tämä raikas ja naisellinen tuoksu on luontoon pohjautuva ekotietoinen hajuvesi, joka edustaa itsenäisen Chloé-tytön elämäntyyliä. Suihkuta ranteisiin ja kaulaan paljastaaksesi luonnon voima. Vegaaninen ja 100-prosenttisesti luonnollisesta alkuperästä valmistettu naisten eau de parfum sisältää eettisesti hankittuja ainesosia ja luonnollisesti johdettua alkoholia, jotka ympäröivät sinut kukkaisen raikkauteen koko päivän.

Käsin poimittu ja eettisesti hankittu luomuruusu on tämän naisten hajuveden pääainesosa, joka avaa tuoksun ilmavalla ja naisellisella aurallaan ja sitä täydentää marokkolainen neroli. Raikas ja herkkä setriuute sekoittuu vihreään, kimaltelevaan mustaherukkaan, joka antaa itsevarmuutta, kun taas pohjatuoksu tuo voimakkaan puumaisen vivahteen. Aistillinen mimosa korostaa tuoksun pyöreää luonnetta ja kohottaa kukkaisia sydäntuoksuja.

Ekologisesti suunniteltu lasipullo sisältää 25 % kierrätysmateriaaleja, ja se toimitetaan kestävässä pahvipakkauksessa, joka on valmistettu 40 % kierrätysmateriaaleista. Chloén ikonisen crêpe de chine -puseron inspiroimana naisellisella nauhalla varustettu ajaton vintage-henkinen pullo on koristeltu 100-prosenttisesti kierrätetyllä käsin sidotulla nauhalla uudessa, luonnollisessa vihreän sävyssä.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614228842839