Sisältöön
Remington

Remington hiustenleikkuri Power-X X6 HC6000

69,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Remington HC6000-hiustenleikkuri on sinulle, joka etsit kotiparturoinnin mukavuutta ja ammattimaista lopputulosta samalla kertaa! Hiusten leikkaus, hiusrajan viimeistely, trimmaus ja pulisonkien huolittelu onnistuu halutessasi jopa 0,1 mm tarkkuudella! Leikkuupituuden säätökiekko on erittäin miellyttävä käyttää, ja eri pituuksien välillä liikkuminen on sulavaa ja helppoa. 4 eri kampaosaa tekevät hiustenleikkaamisesta todella tarkkaa ja vaivatonta.
Valittavana on 10 eri vaihtoehtoa 3mm-13mm, 14mm-24mm ja 15mm-35mm välillä.
Mikro-säätökamman avulla viimeistelet 0,1 mm tarkkuudella liukuvat häivytykset ja viimeistelyt. Valittavana on 50 eri pituutta 0,1 mm-5 mm välillä.
Huippulaadukkaat japanilaiset itseteroittuvat terästerät leikkaavat tarkasti jokaisella käyttökerralla. Terät on helppo irrottaa ja huuhdella käytön jälkeen. Näin hiustenleikkurisi pysyy huippukunnossa ja valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Power Series X6-hiustenleikkuri on ergonomisesti muotoiltu, ja sen anti-slip-pinnoite takaa, että leikkuri pysyy täydellisesti hallinnassa ja istuu hyvin käteen. Laite ei myöskään luista kädessä, vaan se pysyy myös kosteana tukevasti otteessa. V5-moottorin ansiosta hiustenleikkurilla on viisinkertainen suorituskyky tavalliseen hiustenleikkuriin verrattuna. Auto Turbo Boost- toiminto tunnistaa automaattisesti, milloin terät tarvitsevat lisää tehoja, esimerkiksi erityisen paksuja ja karkeita hiuksia leikatessa. Akun täyteen lataaminen USB-laturilla kestää vain 1 tunnin! Yhdellä latauksella saa jopa 90 minuuttia ajoaikaa. Led merkkivalo ilmaisee akun varauksen tason. Voit käyttää hiustenleikkuria myös verkkovirtaan kytkettynä. Harmaa, musta ja turkoosi väritys antaa leikkurille trendikkään ilmeen.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

erittäin tehokas V5-moottori. Viisinkertainen suoritusteho!
terät ovat huippulaadukasta japanilaista terästä
itsestään teroittuvat terät
automaattinen Turbo Boost-toiminto
72 eri leikkuupituutta! 0,5 mm-35 mm
mikro-viimeistely ja -häivytyskampa on säädettävissä 0,1mm välein (1mm-5mm). 50 eri leikkuupituutta!
3 erillistä liukusäädettävää kampaosaa 1 mm säätöväleillä (3 mm-35 mm)
täyteen ladattuna jopa 90 min käyttöaikaa
nopea lataus, latausaika vain 1 tunti
akku- sekä verkkovirtakäyttöinen
led-näyttö
vedenkestävä.
ergonominen muotoilu ja anti-slip-pinnoite antaa tukevan otteen
takuu 5 vuotta +1 lisävuosi rekisteröitymällä

Takuu

takuu 5 vuotta/garanti 5 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061133998

Arviot