Sisältöön
Remington

Remington sauvakiharrin PROluxe You Adaptive CI98X8

79,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset ja siksi myös hiustenmuotoilulaitteen tulisi mukautua niiden tarpeisiin. Siksi PROluxe You-kiharrin on kehitetty juuri sinun hiuksiasi varten! Ainutlaatuinen älykäs StyleAdapt- tietokonesensori aistii, oppii ja muistaa juuri sinun hiuksillesi optimaalin lämpötilan. Täydellinen kihara ja koko päivän kestävä lopputulos jokaisella muotoilukerralla!

Kestävien ja kauniiden kiharoiden aikaansaaminen ei ole aina niin itsestään selvää. Se mikä laitteena tai lämpötilana toimii yhdelle, ei sovikaan toiselle ja sen itselleen täydellisen
lämpötilan löytäminen ei ole aina niin helppoa. Siksi PROluxe You-kihartimessa on ainutlaatuinen StyleAdapt- tietokonesensori, joka oppii hiuksistasi jokaisella muotoilukerralla ja tallentaa tiedon sinun omaan käyttöprofiiliisi. Lämpötila on aina juuri sinun hiuksillesi räätälöity.

Miten StyleAdapt-teknologia toimii? Kihartimen kartion sisällä oleva sensori mittaa jatkuvasti hiusten lämpötilaa, jopa 5500 kertaa muotoilun aikana. Mikroprosessori tallentaa jokaisen lämpötilan ja oppii näin ennakoimaan optimaalisen lämmön juuri sinun hiuksillesi. Kihartamiseen ideaali lämpötila 185°C pysyy nimenomaan hiuksissa tasaisena koko kihartamisen ajan, eikä vain kihartimen kartiossa kuten perinteisissä termostaatilla varustetuissa kihartimissa. Lopputulos on täydellinen jokaisella kerralla! PROluxe You-kihartimessa on kaksi erillistä käyttäjäprofiilia. Mikroprosessori tallentaa kummankin käyttäjän tiedot, ja näin voit jakaa tai lainata kiharrinta toiselle käyttäjälle. Voit kytkeä StyleAdapt-sensorin myös pois päältä ja käyttää kiharrinta säätämällä itse halutun lämpötilan. Valittavana on 9 eri lämpötilaa 130°C-210°C väliltä.
Tiesitkö, että joidenkin kihartimien lämpötila saattaa heittelehtiä useilla asteilla ja olla epävakaa muotoilun aikana? PROluxe You-kihartimen lämpöjärjestelmä on jopa 50% tarkempi pitämään lämpötilan juuri oikeana koko kihartamisen ajan! Ainutlaatuinen Advance Diamond- keraamisessa pinnoitteessa on 10 kertaa enemmän keramiikkaa sekä timanttipölyä, jolloin lämpötila on entistäkin tasaisempi ja kiharoista tulee kiiltävät, kimmoisat ja kauniit.
Voit valita ja vaihdella kiharan kokoa helposti kartion mallisen kihartimen ansiosta aina 19 mm-32 mm väliltä. PROluxe You-kiharrin on käyttövalmis 30 sekunnissa ja kuulet merkkiäänen laitteen ollessa käyttövalmis. Kihartimen kärki pysyy aina turvallisen viileänä. Näin kiharrinta on mukavampi käsitellä kiharruksen aikana. Voit käsitellä kiharrinta huoletta pakkauksessa mukana tulevien lämmöltä suojaavan hansikkaan, sekä lämpösuojamaton avulla, jonka päälle voit turvallisesti laskea kuuman laitteen. Kiharrin katkaisee virran automaattisesti 60 min kuluttua. PROluxe You-kiharrin toimii kaikkialla maailmassa. Ammattilaistason 3 metrinen palloniveljohto mahdollistaa kiharruksen ilman itsensä ympäri kiertyvää johtoa ja tekee kihartimen käytöstä vaivatonta.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Intelegent StyleAdapt -teknologia
oppii, mukauttaa lämpötilan, muistaa henkilökohtaiset asetukset
muistitoiminto
LED näyttö
kaksi käyttäjäprofiilia
edistyksellinen timanttikeraaminen pinnoite
AntiSlip- pinnoite
huippulaadukas lämpöjärjestelmä
manuaalinen lämmönsäätömahdollisuus ja 9 eri lämpötilaa 130°C - 210°C väliltä.
sauvakihartimen kartiomainen halkaisija on 19-32mm
käyttövalmis 30 sekunnissa
Cool Tip pitää kihartimen kärjen viileänä käytön aikana
automaattinen turvatoiminto katkaisee virran 60 min kuluttua
toimii kaikilla maailmassa
3 metrin palloniveljhohto
mukana lämmöltä suojaava hansikas sekä alusta
takuu 5 vuotta + 1 lisävuosi rekisteröitymällä

Takuu

takuu 5 vuotta/garanti 5 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061135923

Arviot