Sisältöön
Remington

Remington suoristusrauta PROluxe You Adaptive S9880

159,95 €127,96 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sinun hiuksesi ovat ainutlaatuiset ja siksi myös hiusten muotoiluun tarvittavien laitteiden
tulisi mukautua juuri sinun hiustesi tarpeisiin. Siksi kehitimme PROluxe You-tuotesarjan! Laitteiden älykäs tietokonesensori aistii, oppii ja muistaa juuri sinun hiuksillesi optimaaliset asetukset. Ammattimainen koko päivän kestävä lopputulos jokaisella käyttökerralla!

Jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset! Niitä voi olla paljon tai vähän, pitkästä lyhyeen ja lisäksi ne voivat olla myös; ohuet, paksut, kiharat, taipuisat, kiiltävät, katkeilevat, värjätyt, liukkaat, itsepäiset…ja monen monta yhdistelmää näistä ominaisuuksista. Yksi toive on kuitenkin sama kaikilla, jotka muotoilevat hiuksiaan. Onnistunut ja kestävä lopputulos! Ei ole kuitenkaan aina helppoa tietää mikä on oikea lämpötila ja tekniikka onnistuneeseen lopputulokseen, sillä se mikä toimii yhdellä ei välttämättä toimi toisella. Siksi PROluxe You- suoristusraudassa on Intelegent StyleAdapt-tietokonesensori, joka oppii hiuksistasi sekä tyylistäsi käyttää laitetta ja tallentaa tiedot sinun omaan käyttöprofiiliisi. Lämpötila on aina sinun hiuksillesi räätälöity ja lopputulos täydellinen jokaisella muotoilukerralla!

Miten StyleAdapt-teknologia toimii? PROluxe You- suoristusraudan timanttikeraamisien levyjen sensori mittaa yli 2500 kertaa hiusten lämpötilaa ja suoristusraudan liikettä muotoilun aikana. Laitteen mikroprosessori tallentaa tiedot ja oppii ennakoimaan lämpötilan optimaaliseksi juuri sinun hiuksillesi, ja tallentaa tiedot omaan käyttäjäprofiiliisi. Laitteen LCD-näytöllä näkyvä LED-valon
liike ilmentää laitteen jatkuvaa mittausta pitääkseen lämpötilan vakaana jokaista hiusosiota
varten. Ole huoletta hidas tai vauhdikas hiusten muotoilussa, Intelegent StyleAdapt-teknologia sopeuttaa lämpötilan sinun tyyliisi sopivaksi!
Miten PROluxe You- suoristusrauta poikkeaa muista suoristusraudoista?
Suoristusraudoissa on yleensä mahdollisuus valita itselle mieluisa lämpötila tai raudan
lämpötila on vakio. Laitteen termostaatti pyrkii pitämään lämpötilan vakaana
muotoilulevyissä, mutta se ei takaa samaa lämpötilaa muotoiltavassa hiuksessa. Siihen vaikuttaa hiusteen laatu, määrä sekä muotoilun nopeus, jota perinteinen termostaatti ei pysty ottamaan huomioon. Intelegent StyleAdapt-sensori mittaa hiusten lämpötilaa pitäen sen optimaalissa 185°C hiusten laadusta tai muotoilunopeudesta riippumatta!
PROluxe You-suoristusraudassa on kaksi käyttäjäprofiilia. Mikroprosessori tallentaa kummankin käyttäjän tiedot, ja näin voit jakaa tai lainata suoristusrautaasi toiselle käyttäjälle hukkaamatta omia asetuksiasi.
Voit kytkeä Intelegent StyleAdapt- sensorin pois päältä ja käyttää suoristusrautaa säätämällä itse haluttu lämpötila. Valittavana 9 eri lämpötilaa 150°C – 230°C väliltä. Näet valitun lämpötilan laitteen selkeältä LCD-näytöltä. PROluxe You- muotoiluraudan huippulaadukas lämmitysjärjestelmä on jopa yli 50% tarkempi, ja pitää lämpötilan juuri oikeana koko muotoilun ajan! Ainutlaatuisissa Advance Diamond-timanttikeraamisissa suoristuslevyissä on 10-kertainen keraaminen pinnoite, jolloin lämpötila on entistäkin tasaisempaa. Ultranopeasti käyttövalmis vain 15 sekunnissa. Äänimerkki ilmoittaa, kun laite on käyttövalmis.
110 mm pitkät ja kapeat PROluxe You- suoristusraudan muotoilulevyt kelluvat joustavalla alustalla tehden hiusten käsittelystä pehmeää ja liukuvaa kontrolloidusti koko laatan leveydeltä. Laatat voidaan lukita yhteen säilytystä varten.
Laite katkaisee virran automaattisesti 60 min kuluttua käyttöönotosta. Advance PROluxe You- suoristusrauta toimii kaikkialla maailmassa.
Ammattilaistason 3 metriä pitkä palloniveljohto mahdollistaa hiusten muotoilun ilman itsenä ympäri kiertyvää johtoa ja tekee muotoilusta vaivattomampaa.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Intelegent StyleAdapt- teknologia
oppii, mukauttaa lämmön ja muistaa henkilökohtaiset asetukset
StyleAdapt LED-näyttö
kaksi käyttäjäprofiilia
edistyksellinen timanttikeraaminen pinnoite
huippulaadukas lämpöjärjestelmä
manuaalinen lämmönsäätömahdollisuus 9 eri vaihtoehtoa 150°C- 230°C
digitaalinen LCD-näyttö lämpötiloille
ultranopea 15 sekunnissa käyttövalmis!
muistitoiminto
110mm pitkät ja kapeat muotoilulevyt
automaattinen virran turvakatkaisu 60 min kuluttua.
toimii kaikkialla maailmassa
säilytyskotelo toimii avattuna lämpösuojamattona
takuu 5 vuotta + 1 lisävuosi rekisteröitymällä

Takuu

takuu 5 vuotta/garanti 5 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061135978