Sisältöön
Remington

Remington hiustenkuivain PROluxe You Adaptive AC9800

142,95 €159,95 €
Alin hinta 30 pv. 149,95 €

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Sinun hiuksesi ovat ainutlaatuiset ja siksi myös hiusten muotoiluun tarvittavien laitteiden
tulisi mukautua juuri sinun hiustesi tarpeisiin. Siksi kehitimme PROluxe You-tuotesarjan! Laitteiden älykäs tietokonesensori aistii, oppii ja muistaa juuri sinun hiuksillesi optimaaliset asetukset. Ammattimainen koko päivän kestävä lopputulos jokaisella käyttökerralla!

Föönauksen lopputulos on kuin suoraan kampaajalta. Sitä me kaikki tavoittelemme myös kotona, mutta oikeanlaisten asetusten löytäminen hiustenkuivaajasta ei ole aina niin helppoa. Se mikä toimii täydellisesti yhdelle ei toimi toiselle, sillä jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset. Intelegent StyleAdapt-teknologia oppii ja muistaa jokaisesta muotoilukerrasta optimaalisen lämpötilan juuri sinun hiuksillesi. Föönin suuttimessa sijaitsevassa kennossa oleva infrapunasensori mittaa yli 1800 kertaa muotoilun aikana hiusten lämpötilaa, ja säätää automaattisesti lämpötilan optimaaliseksi haluamallesi tyylille. Laitteen mikroprosessori tallentaa mittaustulokset, ja optimoi lämpötilaa sinun hiuksillesi sopivaksi. Olkoon tyylisi mikä tahansa, saat aina optimaalisen lopputuloksen!

Kuivaimessa on kolme eri StyleAdapt-muotoiluasetusta: Quick Dry-kuivaus, Diffuse-kiharakuivaus ja Style-muotoilu fööniharjalla. Jokaisella kolmella tyylillä on oma yhdistelmä lämmöstä ja puhallustehosta juuri sinun hiuksillesi, joka takaa onnistuneen lopputuloksen jokaisella muotoilukerralla. Quick Dry on tarkoitettu hiusten nopeaan kuivaamiseen kuivaussuuttimen avulla. Diffuse on tarkoitettu luonnonkiharoiden kuivaamiseen, jolloin kiharat säilyttävät muotonsa ja volyyminsa kiharasuutinta käyttäen. Diffuusori tuo hiuksiin myös volyymia.
Style-on tarkoitettu pyöröharjalla föönaukseen tai kohdistettuun muotoiluun kapeaa suutinta käyttäen.

Miten PROluxe You- hiustenkuivain poikkeaa perinteisestä föönistä? Kuivauksen tai muotoilun lopputulos on aina yhdistelmä lämpötilasta sekä puhalluksen tehokkuudesta. Perinteisessä hiustenkuivaajassa asetukset täytyy osata asettaa manuaalisesti haluttua toimintoa tai tekniikkaa varten. Puhallus ja lämpötila ei myöskään korreloi hiuksen pinnan lämpötilaan kuivauksen ja muotoilun aikana. Siksi tasaista lopputulosta on itse vaikea saavuttaa. Intelegent StyleAdapt-teknologian avulla lämpötila ja puhallusteho pysyy optimaalisena koko muotoilun ajan. Lämpötila pysyy aina oikeana infrapunasensorin ansiosta. Lämpökennon timanttikeraaminen pinnoite reagoi ja jakaa lämpötilan tarkasti ja tasaisesti kestävää ja kiiltävää lopputulosta varten.
PROluxe You Adaptiven huipputehokas ja kestävä 2400W:n AC-moottori on erittäin pitkäikäinen ja sen suoritusteho on jopa 115km/h. Voimakas moottori sekä puhallusteho lyhentää kuivausaikaa jopa 50%. Kuivauksen ja muotoilun aikana miljoonat ionit levittäytyvät tasaisesti hiuksiin tehden niistä sähköttömät sekä kiiltävät! Kiinnitä muotoilun lopputulos True Cold Shot-toiminnalla, joka puhaltaa välittömästi kylmää ilmaa muotoilun kiinnittämiseen. Ammattitason kolmen metrin pituinen palloniveljohto on erittäin kestävä, antaa liikkumavapautta eikä kierry itsensä ympäri. Voit ripustaa PROluxe You -hiustenkuivaimen sen omasta lenkistä ja saat myös johdon sidottua siististi.

Tuotekoodi

5038061135879