Sisältöön
Remington

Remington partatrimmeri Omniblade Precision HG4000

49,95 €

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Muotoile partasi täydellisen tarkalla Omniblade-partatrimmerillä, joka ajaa tehokkaasti lyhyimmätkin partakarvat hyvin läheltä ihoa. Voit muotoilla tarkan partalinjan juuri haluamasi tyylin mukaisesti, sillä lyhyimmillään leikkuupituus on ainoastaan 0,15 mm. Partatrimmeri soveltuu kaiken pituisten partakarvojen ajamiseen tarkasti ja helposti. Voit valita toivomasi pituuden kymmenestä vaihtoehdosta, mukana tulevalla säädettävällä 0,5-5 mm kampaosalla.
100% vedenkestävänä trimmeri on helppo huuhdella puhtaaksi käyttöjen välissä, ja parran trimmaus onnistuu vaikka suihkussa.
Mikä kätevintä, erittäin kestävää terää ei tarvitse vaihtaa. Trimmerin ja terän takuuaika on todella pitkä, 5 vuotta.
Latausaika on todella lyhyt, ainoastaan 2 tuntia. Yhdellä 2 tunnin latauksella saa jopa 60 min ajoaikaa. LED-merkkivalot ilmaisevat akun varauksen. Trimmeri sisältää kätevän USB-laturin. Laitteen käynnistäminen sujuu helposti trimmerin pohjaosasta kääntämällä. Ergonominen muotoilu takaa, että trimmeri on täydellisesti hallinnassa ja istuu hyvin käteen. Laite ei myöskään luista kädessä, vaan se pysyy myös kosteana tukevasti otteessa.
Monipuolisuutta trimmeriin tuo vaihdettavat lisäosat. Erillinen teräosa helpottaa nenän ja korvien ihokarvojen ajoa. Terään liitettävillä kampaosilla on myös kätevä siistiä ja lyhentää kulmakarvat.
Trimmeri ja sen lisäosat on helppo säilyttää mukana tulevassa säilytyspussissa

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061111880