Sisältöön
Novexpert

Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum 30ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin37kappaletta
54,90 €
1 830,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hyaluronihappo on yksi nuorekkuuden kannalta oleellisin ainesosa ja sen tehokkuus ihonhoidossa kaipaa ihan lukunsa ihonhoitotarinoissa. Tässä se tulee: ultra-kosteuttava, täyteläistävä ja anti-age-vaikutteinen seerumi, joka sisältää uskomattomat 3,2% puhdasta hyaluronihappoa! Tämä on yhtäkuin 40 injektiota puhdasta hyaluronihappoa!

Tämänkin suuren tarinan voi kertoa lyhyesti: tämä tehoseerumi sai alkunsa Novexpertin yhteistyöihotautilääkärin ehdotuksesta. Jokaisen hyaluronihappoinjektion jälkeen, tämä lääkäri otti pienen määrän hyaluronihappoa, jonka hän levitti suoraan asiakkaan iholle. Tämä epätavallinen toimintatapa tehosti injektion vaikutusta. Sen jälkeen, tämä tehotiiviste on vakiinnuttanut asemansa hyaluronihapposeerumien eliitissä.

Mikä siinä on poikkeuksellista: 3,2 % puhdasta hyaluronihappoa, mikä on kiistämättä korkeimpia pitoisuuksia maailmassa. Lisäksi se sisältää hyaluronihappoa neljässä eri molekyylikoossa, mikä takaa kokonaisvaltaisen tehokkuuden. Näiden lisäksi se vielä stimuloi ihon omaa hyaluronihapposynteesiä, eikä anna ihon oman tuotannon laiskotella!

Lempinimi: lyhyiden yöunien airbag

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium|Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Arginine, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice,|Phytic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Galactaric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Arginine, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phytic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Galactaric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä muutama pisara tuotetta puhtaille kasvoille ja kaulalle. Booster Serumia voi käyttää yksinään tai voiteen alla. Ohjeistus ihotyyppien mukaan: sekaiholle 1–2 tippaa, normaalille iholle 2–3 tippaa, kuivalle iholle 3 tippaa tai enemmän ihon tarpeen mukaan. Booster Serum with Hyaluronic Acid sopii mainiosti myös kohdistetusti esimerkiksi silmänympärysjuonteille ja huulille. Tuotetta suositellaan erityisen lämpimästi myös esimerkiksi lentomatkalle.

Applicera en liten mängd på ansiktet. Kan användas morgon och kväll. Produkten kan också appliceras under din ansiktskräm (låt den verka i 5 minuter innan du applicerar krämen) eller kan blandas med din hudkräm före applicering. Kan användas som en precisionsprodukt, vid kontinuerlig användning eller när huden behöver boostas.

Tuotekoodi

3661467001190

Arviot (37)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Anneli81Vahvistettu osto

    Tahmaisuus yllätti

    Tämä on ollut käytössä jonkun viikon. Mutta en aio ostaa uudestaan. Jättää kasvot tahmaiseksi joksikin aikaa, ei ole ennen ollut tämänkaltaista tuotetta. Mies erehtyi suukottamaan poskelle ja äimisteli ku huulet tarttu poskeen et mitä mulla oikeen on naamassa.. :D

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NiinVahvistettu osto

    Niin

    Hyvä on toimii ja näkyy iholla

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    silmäpussienasiallaVahvistettu osto

    Tehokosteuttaja

    Ostin tämän tuotteen Varkauden Emotion myymälästä jokin aika sitten. Aion ostaa seerumia jatkossakin! Tämä seerumi ei tee iholle kalvoa samalla tavalla kuin aikaisemmat kokeilemani seerumit. Tykkään sekoittaa tuotetta kasvovoiteeseen ja silmänympärysvoiteeseen ennen levittämistä. Silmien alla olevat juonteet pysyvät kurissa tällä tyylillä. Sopii myös kasvonaamion alle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    VeeraVahvistettu osto

    Paras kosteuttava seerumi

    Paras kosteuttava seerumi, jota olen koskaan kokeillut. Täydellinen talvella kuivalle iholle ja kesäisin riittää yksinään meikin alle. Tekee ihosta myös todella tasaisen ja meikkivoide pysyy hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AmenaVahvistettu osto

    Hyvä seerumi

    Olen käyttänyt tuotetta n. viisi viikkoa ja olen kyllä tyytyväinen. Tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Lasipullo ja pipetti hieman hankalia.