Sisältöön
Novexpert

Novexpert Trio Zinc Face Mist 150ml

7,90 €9,90 €
52,67 €/l
Alin hinta 30 pv. 9,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ihon toimintoja tasapainoittava kasvosuihke.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Zinc Gluconate, Zinc PCA, Zinc Lactate, Nitrogen.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Pidä tuote 30 senttimetrin päässä kasvoista, sulje silmät ja suihkuta kasvosuihketta kahdesta kolmeen kertaan pyörivällä liikkeellä, jotta koko kasvot saavat tuotetta. Anna vaikuttaa kymmenen sekunnin ajan, ja taputtele sen jälkeen tuote puhtain käsin kasvoille imeytymistä tehostaaksesi. Sopii käytettäväksi aamuin illoin sekä pitkin päivää.

Håll produkten 30 cm från ansiktet, stäng ögonen och spraya två till tre gånger i en roterande rörelse så att hela ansiktet får del av produkten. Låt torka in under tio sekunder och klappa sedan produkten med rena händer i ansiktet för att förbättra absorptionen. Lämplig för användning på morgon, kväll och under hela dagen.

Tuotekoodi

3661467000735

Arviot (3)

arvosana3/5

 • arvosana1/5

  NompparelliVahvistettu osto

  arvosana1/5

  Nompparelli
  Vahvistettu osto

  Kuivattava tuote

  Odotin tuotteen tasapainottavan talineritystä ja rauhoittavan ihoa. Valitettavasti kasvosuihke aiheutti välittömän kuivuuden tunteen. Ihon kiilto kyllä väheni, mutta tuote jäi käyttämättä sen kuivattavuuden vuoksi.

 • arvosana5/5

  Finninaama28

  arvosana5/5

  Finninaama28

  Rasvaisen ja finnisen ihon pelastus

  Tämä on ollut todella hyvä tuote finniselle ja rasvaiselle iholle, eikä ole mikään iso rasite kukkarolle. Olen käyttänyt aamuin illoin voiteen alla ja joskus freesannut tällä ihoa suihkuttamalla meikin päälle. Tuote on myös toiminut seivauksen jälkeen näppyjen ehkäisyyn todella hyvin. Toimii oikeasti todella hyvin erilaisten näppyjen torjuntaan. Itselläni ollut käytössä tämän sinkkisarjan puhdistusgeeli, sinkkisuihke, kuoriva kasvovesi sekä puhdistava voide. Ikinä ei ole aikuisiän akneiho ollut näin hyvässä kunnossa. Suosittelen lämpimästi koko Novexpertin sinkkisarjaa kaikille aknesta kärsiville! Parasta on myös se, että kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja! <3

 • arvosana3/5

  IhokriisiVahvistettu osto

  arvosana3/5

  Ihokriisi
  Vahvistettu osto

  Miellyttävä sumu

  Helppo käyttää, miellyttävä pehmeä sumu. Tuntuu hivenen rauhoittavan ärtynyttä akneihoa mutta ei poista taikka estä näppyjen tulemista. Ei kosteuta pintakuivaa ihoa tarpeeksi eikä tuote riitä kovin pitkäksi aikaa kun suihkii aamuin illoin

Ladataan