Sisältöön
Novexpert

Novexpert Magnesium Detox Mask 75 ml

20,90 €
278,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ihosi hengittää… mutta kaupunkielämä muistuttaa meitä siitä, että kallisarvoinen raitis ilma sisältää myös saasteita ja allergeeneja
Kaipaako ihosi suodatinta? Paras luonnollinen suodatin on heittämällä savi. Sen kyky imeä itseensä kaikenlaisia saasteita ja allergeeneja on uskomaton. Mutta sillä on hintansa: parhaimmillaankin se aiheuttaa kiristävää tunnetta ja pahimmillaan kuivattaa ihoa. Itseasiassa savihan on usein poissuljettu kuivalta ja herkältä iholta. Haaste, joka tuntui ratkaisemattomalta, kunnes eräs tutkijamme.. 203 testiä ja 34 kuukautta myöhemmin löydettiin välttämätön tasapaino vaaleanpunaisen saven ja ihoa hellivän emulsion välillä.
Novexpert tarjoaa kulhollisen happea jopa kuivalle iholle. Tehtävä suoritettu!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Kaolin, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Lactobacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Magnesium PCA, Punica Granatum Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, PCA Ehtyl Cocoyl Arginate, Phytic Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Arginine, Citric Acid, Mica, Montmorillonite, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Detox-dieetti ihollesi: levitä puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia kuivalla-normaalilla iholla ja 15 minuuttia seka-rasvaisella iholla. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja viimeistele vielä kylmällä vedellä. Käytetään 1–2 kertaa viikossa. Sopii kaikille ihotyypeille.
Vinkki: tehosta naamion toimintaa levittämällä se heti runsaan hikoilun (saunan tai intensiivisen urheilusuorituksen) jälkeen.

Använd 1-2 gånger i veckan. Applicera på ren hud, låt verka i 10-15 minuter. Skölj noggrant med varmt vatten.

Tuotekoodi

3661467001817

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita