Sisältöön
Maison Margiela

Maison Margiela Replica Autumn Vibes EdT tuoksu 100 ml

135,00 €
1 350,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdas hetki mietiskelyyn syksyisen metsän siimekseen. Maison Margielan AUTUMN VIBES tuo mieleen värikkäät lehdet ja tammenterhot. Raikkaan ilman ja ikivanhojen puiden metsäisen polun tuoksu. Ihanaa olla yhtä luonnon kanssa.

Autumn Vibes vie ajatukset pakomatkalle ja mietiskelyyn syysmetsässä. Värikkäät lehdet ja tammenterhot rapisevat painavien askelmien alla. Tuoreen ilman ja ikivanhojen puiden metsäpolun tuoksu. Ihanaa olla yhtä luonnon kanssa.

Tämä maanläheinen tuoksu on saanut inspiraationsa syksyn värikkäästä päivästä, kultaisten lehtien kirpeydestä raskaiden jalanjälkien alla ja raikkaasta ilmasta. Tämä raikas, metsäinen tuoksu tasapainottaa tuoreen kuusen pihkan ja mausteisen kardemumman tuoksun setripuun lämpimän tuoksun kanssa luoden tutun syyspäivän pakohetken.

Muistoista tuoksuksi: REPLICA-kokoelma sisältää ikonisia tuoksuja, joiden yleismaailmallinen voima herättää henkilökohtaiset muistot ja tunteet. Maison Margiela tekee yhteistyötä parhaiden parfymöörien kanssa, jotka ovat valinneet aidon yhteyden muistoihin. Maison Margielaa stimuloi taiteellinen kyky luoda tuoksu, joka kutsuu herättämään, juhlimaan ja jakamaan unohtumattomia tunteita ja tunteita.

Maison Margielan minimalistisen lähestymistavan mukaisesti REPLICA-pullo on yksinkertaisen hienostunut. Replica-kokoelman puuvillaetiketit muistuttavat vaatteiden etikettejä kertoen kustakin tuoksusta.

Martin Margiela perusti Maison Margielan vuonna 1988. Pariisilainen talo esittelee muotia ja tuoksuja kulttimaisen persoonallisuuden sijaan taiteena. Maison Margiela suunnittelee haute couturea, naisten ja miesten valmisvaatteita, nahkatuotteita, jalkineita, koruja, tuoksuja, sisustusta ja MM6:ta, joka on nykyaikainen mallisto.

Vuonna 1994 Maison Margiela esitteli ensimmäiset 'REPLICA'-muotivaatteet: vaatteet ja asusteet, jotka on valittu käsin kaikkialla maailmassa ja kopioitu huolellisesti säilyttäen niiden luonteen ja charmin. Jokaisessa tuotteessa on erikoisetiketti, jossa kerrotaan alkuperäisen tuotteen lähde ja aikakausi. Vuonna 2012 Maison Margiela laajensi tätä ainutlaatuista konseptia tuoksukokoelmalla, joka tuo mieleen muistosi.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER • DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE • LINALOOL • LIMONENE • TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE • GERANIOL • CITRAL • FARNESOL • CI 14700 / RED 4 • CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B269012/1).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Käyttöohjeet

Vinkki 1: Koska kostea iho lukitsee tuoksun sisäänsä, levitä tuoksua heti suihkun tai kylvyn jälkeen ja ennen pukeutumista.
Vinkki 2: Levitä tuoksua pulssikohtiin viettelevän vaikutuksen ja voimakkaamman diffuusion luomiseksi. Suihkuta tuoksua haluamaasi kohtaan vähintään 15-20 cm etäisyydeltä.
Vinkki 3: Jos haluat tuoksun leviävän voimakkaammin, suihkuta tuoksua ilmaan ja kävele sen läpi. Odota, kunnes tuoksu on kuivunut iholle, ennen kuin haistat sitä. Hierominen tuhoaa tuoksun sidoksen ja muuttaa tuoksua.

Tuotekoodi

3614273074186