Sisältöön

Bulldog Age Defence Serum

20,40 €
408,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla10 myymälässä

Tuotekuvaus

Age Defence Serum kosteuttaa ihon intensiivisesti, ei jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmaiseksi. Kehitetty erityisesti jättämään ihon tuntumaan kiinteämmältä, pehmeämmältä ja ravitulta. Seerumissa on tiivistettyä rosmariinin, auringonhatun ja E-vitamiinin antioksidanttiyhdistelmää, jonka antioksidatiivinen vaikutus on yli kaksi kertaa tehokkaampi kuin Age Defence Moisturiser -tuotteessa. Käytä aamuin ja illoin. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulaan puhdistamisen jälkeen joko yksinään tai kosteusvoiteen alle.

Kokotiedot

4.7 (Leveys) x 9.3 (Korkeus) x 4.7 (Syvyys) cm

Ainesosat

Aqua (water), Coco-caprylate, Sodium Polyacrylate, Tocopherol (vitamin E), Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Glycerin, Echinacea Purpurea Flower/leaf/stem Extract, Parfum (fragrance)*, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Limonene, Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract, Linalool, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.*a Blend Of Natural Ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Käytä aamuin ja illoin. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulaan puhdistamisen jälkeen joko yksinään tai kosteusvoiteen alle.

Tuotekoodi

5060144643872