Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Nutrition & Natural Growth Black Nano Mascara 6 ml

38,00 €
6 333,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Black Nano Mascara on monikäyttöinen, kaksivaikutteinen ripsiväri.

1. VÄLITÖN VAIKUTUS: Taivuttaa ripsiä ja antaa niille lisää tuuheutta. Innovatiivinen, muotoiltu harjaosa taivuttaa ripsiä ja antaa ripsille lisää pituutta ja 10 kertaisesti lisää tuuheutta. Nanoteknologian avulla valmistetut väripigmentit antavat ripsille syvän mustan värin ja kiinnittävät värin ripsiin. Kosteudenkestävä ripsiväri ei valu tai rapise ja sitä voidaan suositella myös piilolinssien käyttäjille.
2. PITKÄAIKAINEN VAIKUTUS: edistää ripsien kasvua jopa 20 %. Näkyviä tuloksia on havaittavissa 6-8 viikkoa ripsivärin käytön aloittamisen jälkeen. Ripsiväri hoitaa ja kosteuttaa ripsiä sekä suojaa niitä erilaisilta rasitustekijöiltä. Ripsiväriä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä ripsiseerumeiden kanssa niiden vaikutuksia täydentämään.

Black Nano Mascara -ripsiväriä levitetään ripsiin kerran päivässä tai aina tarvittaessa. Ripsiväri levitetään aina puhtaisiin, rasvattomiin ja kuiviin ripsiin. Väriä voidaan kerrostaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripsivärin tulee antaa kuivua levityskertojen välillä. Ripsiväriä voidaan suositella myös piilolinssien käyttäjille. Rasvaton, emulsiomainen ripsiväri on hajusteeton.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4260180219005