Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex ripsienhoitoaine 8 ml

49,00 €
6 125,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX on monikäyttöinen, kaksivaikutteinen kulma- ja ripsiseerumi.

1. VÄLITÖN VAIKUTUS: Kulmakarvoihin käytettynä se kiinnittää välittömästi harottavat kulmakarvat paikoilleen. Ripsissä se toimii pohjustustuotteena, joka lisää ripsivärin pysyvyyttä ja antaa ripsille lisää tuuheutta. Lisäksi se tasoittaa karvan pintaa ja antaa sille kauniin kiillon.
2. PITKÄAIKAINEN VAIKUTUS: Seerumin sisältämät peptidit edistävät karvan kasvua jopa 20 % ja sen sisältämät hoitavat aineosat parantavat ripsien ja kulmakarvojen kuntoa, antavat niille joustavuutta ja ehkäisevät karvan katkeilua sekä karvojen ennenaikaista irtoamista. Näkyviä tuloksia saadaan 6-8- viikon säännöllisen käytön jälkeen. Seerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä EAS- ja BRS-seerumeiden kanssa niiden vaikutusta täydentämään.

Eyezone Conditioning Care Complex -seerumia levitetään ripsiin ja kulmiin karvan kasvusuunnan mukaan erikoismuotoillun harjaosan avulla 1-2 kertaa päivässä aamuin ja/tai illoin. Seerumi levitetään aina puhtaalle, rasvattomalle ja kuivalle iholle. Öljytön, geelimäinen seerumi on väritön ja hajusteeton.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4260180211030