Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum kulmaseerumi 4 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
144,00 €
36 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

EYEBROW RENEWING SERUM on ainutlaatuinen, kulmakarvoille lisää tuuheutta antava seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä kulmakarvat kasvat jopa 80 % aiempaa tuuheammiksi. Lisäksi seerumin säännöllinen käyttö vahvistaa kulmakarvojen omaa väriä. Kulmakarvaseerumin sisältämät vaikuttavat aineet hoitavat kulmakarvoja, edistävät niiden kasvua ja ehkäisevät karvojen ennenaikaista irtoamista. Seerumin vaikutukset ovat havaittavissa 6-8 viikon kuluttua käytön aloittamisesta ja täysi kasvupotentiaali saavutetaan 16 viikon käytön jälkeen. Rasvaton kulmakarvageeli on väritön ja sen miedossa tuoksussa voi erottaa ruusua ja mentolia. Kulmakarvageeli on vegaaninen.

Ihanteellinen tuote harvoille tai liian ohuiksi nypityille kulmakarvoille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Eyebrow Renewing Serum -kulmakarvaseerumia levitetään kerran päivässä, mieluiten iltaisin kulmiin erikoismuotoillun applikaattorin avulla. Kulmakarvaseerumia voidaan käyttää joko koko kulmille tai ainoastaan niille alueille, joita halutaan vahvistaa. Kulmakarvaseerumi levitetään aina puhtaalle, rasvattomalle ja kuivalle iholle mieluiten karvan kasvusuunnan vastaisesti ja sen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan, ennen muiden tuotteiden käyttöä.

Tuotekoodi

4260180218947

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    M2 kulmaseerumiVahvistettu osto

    Upea tuote

    Ostin tämän tuotteen reilu kuukausi sitten ja olen käyttänyt sitä aamuin illoin ja kulmakarvat ovat tuuhentuneet todella paljon. Suosittelen ostamaan tämän tuotteen saa rahalle todella vastinetta ja upeat kulmakarvat.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SATUVahvistettu osto

    HYVÄ TUOTE

    helppo käyttöinen ja laadukas tuote

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Katariina Kivijärvi

    Mahtavat tulokset!

    Olen ollut hyvin tyytyväinen. Otin ennen ja jälkeen kuvat ja kulmakarvani ovat hyvin paljon pidemmät! Wau! Tuote kuitenkin loppuu aika nopeasti. Minulla oli tästä sellainen 2ml versio. Olen käyttänyt 1,5kk tätä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NinjaVahvistettu osto

    Vaikuttaa toimivalta

    Muutaman viikon nyt vasta ollut käytössä ja kulmien väri ainakin hieman tummempi :) Myös uusia kulmahaituvia alkanut kasvaa.