Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Second Skin Eye Mask Collagen silmänympärysihon naamio 30 ml / 7 paria

79,00 €
2 633,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

M2 BEAUTÉ ULTRA PURE HYBRID SECOND SKIN MASK EYE MASK COLLAGEN -kuitunaamio silmänympärysiholle. Tehokkaasti vaikuttavan ja välittömiä tuloksia antavan silmänympärysnaamion teho perustuu kolmeen asiaan: Ultra Pure -veteen, biomatriisiin ja sen käyttötapaan.

ULTRA PURE -vesi toimii biomatriisin aktivaattorina. Se imeytyy nopeasti ihoon ja kuljettaa mukanaan naamoin vaikuttavat aineet sekä mahdollistaa niiden parhaan mahdollisen vaikutuksen. Lisäksi ULTA PURE -vesi tukee ihon uusiutumista ja lisää ihon kimmoisuutta.
Naamion vaikuttavat aineet on yhdistetty kuitupohjan kanssa biomatriisiksi patentoidun Advanced CryoSafe -menetelmän avulla. Biomatriisia ei ole sen tähden kostutettu etukäteen vaikuttavia aineita sisältävällä nesteellä, kuten kuitunaamioille yleensä tehdään. Näin bioaktiivisten vaikuttavien aineiden teho ja vaikutus säilyvät muuttumattomina. Silmänympärysnaamiossa aktiivisena aineena toimii liukeneva kollageeni.
Naamio aktivoidaan käyttöön vasta iholla, jolloin iho pääsee hyötymään maksimaalisesti naamion sisältämistä vaikuttavista aineista. Naamion vaikutukset voi havaita välittömästi ja pitkäaikaisesti. Ihon pinnan rakenne tasoittuu välittömästi ja iho on hyvin kosteutettu. Pitempiaikaisessa käytössä iho kiinteytyy ja rypyt ja juonteet madaltuvat.

Silmänympärysnaamion käyttö:
Naamio levitetään puhtaalle, kuivalle silmänympärysiholle. Iho kostutetaan ensin pakkauksessa olevalla Ultra Pure -vedellä, joka toimii aktivaattorina. Naamiolaput asetetaan silmänympärysiholle ja ne kostutetaan uudelleen aktivaattorilla. Tämän jälkeen naamiolappuja painetaan kevyesti ihoon. Naamiolaput saavat vaikuttaa iholla 10-20 minuuttia.
Naamiopakkaus sisältää naamiot seitsemää käyttökertaa varten ja ne suositellaan käytettäväksi seitsemänä peräkkäisenä päivänä. Öljytön silmänympärysnaamio sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää niin ylä- kuin alaluomellakin sekä nasolbiaalipoimussa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4260180218145

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita