Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty Deep Clean Micellar Water misellivesi

27,90 €
146,84 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luonnollinen ja luomulaatuinen misellivesi puhdistaa ihon ja valmistelee sen seuraaville ihonhoitotuotteille. Misellimolekyylit vievät iholta mukanaan meikin, lian ja päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet hellävaraisesti. Moringapeptitit auttavat poistamaan iholta ilmansaasteiden jättämiä mikropartikkeleita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla auttaen tehostamaan kollageenin tuotantoa. Luomu granaattiomenauute sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten ellagiinihappoa, joka suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta. Lopputuloksena säteilevän puhdas ja kosteutettu iho. Misellivesi toimii samanaikaisesti tehokkaana puhdistustuotteena sekä ravitsevana ja kosteuttavana kasvovetenä.

Tuotetiedot
Kokotiedot

5.8 (Leveys) x 16 (Korkeus) x 5.8 (Syvyys) cm

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

Vegaaninen
Cruelty Free
Cosmos Organic -sertfifioitu
kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Lisää 3 pumppausta misellivettä kestovanulapulle ja pyyhi kasvot aamuin illoin virkistääksesi ihon ja poistaaksesi meikin sekä iholle kertyneet epäpuhtaudet.
Yhdessä Gentle Cleansing Meltin kanssa misellivesi muodostaa täydellisen kaksoispuhdistusrutiinin. Levitä ensin pieni nokare Cleansing Meltiä kasvoille pyörivin liikkein poistaaksesi suurimman osan meikistä ja epäpuhtauksista iholta, huuhtele. Pyyhi kasvot Deep Clean misellivedellä viimeistelläksesi ihonpuhdistuksen ja palauttaaksesi kosteuden iholle. Miselliveden jälkeen ei tarvitse erillistä kasvovettä, vaan seerumin ja kasvovoiteen voi levittää iholle heti puhdistuksen jälkeen.

Tuotekoodi

5060200047743

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita