Sisältöön
by Raili

By Raili Beauty Essentials Self Tan Water itseruskettava hoitoneste 100 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin14kappaletta
26,00 €
260,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

By Raili Itseruskettavan Hoitonesteen avulla luot helposti ja nopeasti kasvoille ja dekolteealueelle. Itseruskettava Hoitoneste sävyttää ihon asteittain tummemmaksi, jolloin lopputulos on hillitty ja luonnollinen. Sävyä voi halutessaan syventää levittämällä hoitonestettä kasvoille useampana peräkkäisenä päivänä. Suomalainen puolukkauute ja virkistävä ruusuvesi lisäävät tuotteen ylivertaista kosteustehoa, jolloin iho suorastaan hehkuu! Itseruskettava Hoitoneste on erinomainen tapa saada kaunis päivetys ilman auringon haitallisia säteitä. Itseruskettavana aineena on kasviperäinen Dihydroksiasetoni.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Aqua, Dihydroxyacetone, Propanediol, Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Tocopherol, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polyglyceryl-10 Laurate, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum, Citric Acid, Lactic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Naviter Oy

Käyttöohjeet

Annostele pieni määrä hoitonestettä vanulapulle ja pyyhki tasaisesti kasvojen ja dekolteen alueelle. Hoitonesteen kuivuttua voi iholle levittää seerumia ja kasvovoidetta tavalliseen tapaan. Rusketus muodostuu vaiheittain 3-5 tunnin aikana, jonka aikana on suositeltavaa välttää ihon kastelua.

Tuotekoodi

6430056088990

Arviot (14)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eeva

    Luonnollinen väri

    Epäilin ennen kuin sain omani, nyt olen ihan myyty. Tämä on loistotuote! Helppo sivellä vanulapulla, tasainen ja kaunis luonnollisen ruskettunut väri. Toinen pullo jo käytössä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RuskeaverikköVahvistettu osto

    Keltainen rusketus

    Tämä oli minun iholle liian keltainen.Sopii nuoremmalle ja ei välttämättä tee keltaiseksi.Helppo levittää tasaiseksi.Väriä ei tarvitse odotella montaa tuntia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HeliVahvistettu osto

    Luonnollinen

    Ihastuin tuotteeseen heti. Helppo levittää vanutyynyllä. Imeytyy välittömästi. Hajuton. Ei tahraa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    VippirVahvistettu osto

    Helppo itseruskettava

    Helppo käyttää ja on riitoisa. Rusketus on maltillinen, ei tee epäluonnollisen näköiseksi.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    UnnaVahvistettu osto

    luonnollinen lopputulos

    Hyvä tuote, helppo levittää, mieto tuoksu ja tasainen lopputulos. Ainoa miinus ett kuivattaa ihoa ja vaatii siis myös radvaa iholle samaan aikaan kun laittaa tätä.