Sisältöön
Bobbi Brown

Bobbi Brown Intensive Serum Foundation meikkivoide 30 ml

-
0,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation -meikkivoide on valmistettu vallankumouksellisella kaksivaiheisella kylmäfuusioprosessilla, joka mahdollistaa ihonhoitoaktiivien pysymisen tehokkaina, jolloin ne yhdistyvät saumattomasti meikkivoiteen pigmentteihin. Tuloksena on erittäin hieno emulsio, joka ravitsee ihoa enrgisoivalla Cordyseps-sienellä, ihon hehkun palauttavalla bambulla ja kosteuttavalla litsiuutteella. Sen sijaan, että ihonsävyiset pigmentit asettuisivat iholle, ne kelluvat sen päällä luoden silkkisen tunteen ja raikkaan luonnollisen lookin. Iho näyttää kiinteämmältä, sileämmältä ja hehkuvammalta ja tuntuu terveemmältä. Kaiken tämän lisäksi meikkivoiteessa on ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä suojaava 40 suojakerroin.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0716170229140

Arviot (4)

arvosana4,8/5

 • arvosana5/5

  ViiviVahvistettu osto

  Luonnollinen

  Vaalein sävy on hyvinkin vaalea

 • arvosana5/5

  TyytyväinenVahvistettu osto

  Kauniin kuulas

  Olen käyttänyt nyt useamman kuukauden, ja olen todella tyytyväinen. Hoitava ja pysyy hyvin kasvoilla. Voi myös kerrostaa tarvittaessa.

 • arvosana4/5

  LipponenVahvistettu osto

  Hoitava

  Hyvä ohut meikkivoide. Ei kovin peittävä.

 • arvosana5/5

  EvaMVahvistettu osto

  Suosikkituote

  Olen käyttänyt jo useamman vuoden, ihan paras meikkivoide. Imeytyy heti, ei kuoriudu pois, jättää ihon heleäksi ja silti peittää epätasaisuudet. Lisäksi SPF 40!

Ladataan