Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Néroli Bio Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 100 ml

48,90 €
489,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Huile Prodigieuse BIO NÉROLI Multi-Purpose Dry Oil, Face, Body, Hair on vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote. Se on ylellinen monikäyttöinen kuivaöljy, joka kosteuttaa, ravitsee, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Kuivaöljyn hoitava koostumus sisältää kahta luonnonmukaista kasviöljyä; hyvin ravitsevaa ja korjaavaa ente-luumuöljyä ja paljon monityydyttymättömiä rasvoja sisältävää seesamiöljyä, joka hoitaa ihoa ja antaa kauniin tasaisen pinnan. Tuote sisältää myös ihoa suojaavaa antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä. Kuivaöljyn seesteinen tuoksu sisältää nerolia, appelsiininkukkaa, joka rauhoittaa mieltä. Kaikille ihotyypeille sopivan kuivaöljyn koostumus on 100 % luonnollista alkuperää ja 42 % raaka-aineista on luonnonmukaisia.

Nuxe Bio -tuotteet ovat sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita, joiden tehokkaasti vaikuttavat tuotteet on valmistettu ekologisten, vihreiden valmistusmenetelmien avulla. Ekologisten tuotteiden raaka-aineissa ja kaikissa valmistusvaiheissa huomioidaan läpinäkyvyys. Nuxe Bio -tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Tuotteet sisältävät vähintään 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja lisäksi 52 % luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä aineosia. Tuotteiden sisältämät öljyt ovat 100 % kasviöljyjä ja tuoksut 100 % luonnollista alkuperää. Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaissa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, The Vegan Society -järjestö on hyväksynyt ja rekisteröinyt tuotteet. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat lisäksi biohajoavia.

Tuotetiedot
Ainesosat

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL [N2219/A].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Käytä Nuxe-kuivaöljyä kasvoilla ja vartalolla voiteen tavoin tai käytä hiuksiin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena. Vinkki: Kuivaöljy on erinomainen hoitotuote myös auringonoton jälkeen. Voit käyttää kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena.
Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan. Voit antaa hehkua kasvoillesi tai korostaa poskipäitäsi, nenän yläosaa, otsaa ja leukaa.
Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä myös vartaloemulsiosi joukkoon.
Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve.

Tuotekoodi

3264680024993

Arviot (4)

arvosana4,5/5

  • arvosana5/5

    RiikkaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Riikka
    Vahvistettu osto

    Oikein hyvä

    olen ollut tyytyväinen

  • arvosana3/5

    KorppunenVahvistettu osto

    arvosana3/5

    Korppunen
    Vahvistettu osto

    Kohtuullisesti toimiva

    Neliskanttinen pullo on hankala käyttää. Pidän tuoksusta, jollekin voi olla liian voimakas mutta ei itselleni vaikka olen herkkä hajuille. Iho tulee pehmeäksi, pohdin kuinka hyvin auttaa kuivalle iholle. Vaikuttaa riittoisalta.

  • arvosana5/5

    LiisaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Liisa
    Vahvistettu osto

    Täytti odotukset

    Olen käyttänyt reilun kuukauden. Iho tuntuu pehmeältä - myös pakkaspäivinä. Sipaisen myös hiuksia pehmentämään. Tykkään myös tuoksusta.

  • arvosana5/5

    AnnaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Anna
    Vahvistettu osto

    Ihana nerolin tuoksu

    Ihana nerolintuoksuinen versio klassikkoöljystä. Toimii hyvin kasvoöljynä.

Ladataan