Sisältöön
Icebug

Nastajalkine Icebug Muurame3 W BUGrip

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin37kappaletta
-

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedenpitävät, puolivartiset sekä hyvin rullaavat nastalliset kengät naisille.

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä valmistettua RipStop-tekstiiliä.

RipStop-tekstiili on kestävää, kevyttä ja helppohoitoista kangasta. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, kuten myös kenkien nauhat. RipStop-tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin periaatteet. Bluesign®-standardilla rajoitetaan tuotannon kemikaalien ja päästöjen määrää sekä huolehditaan työntekijöiden ja tuotteen turvallisuudesta. RipStop-tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

BUGdri®-kalvo tekee kengistä vedenpitävät. Kierrätetystä PET-kestomuovista valmistetuilla nauhoilla kengät asettuvat mukavasti jalkaan.

Hengittävä OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. Pohjallisen pintakangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja Bluesign®-hyväksytty. Tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

Kenkien pohjiin valetut 16 hiiliteräksistä älynastaa tekevät kengistä pitävät ja turvalliset. Icebugin älynastakengillä voit kävellä rennosti ja vapaasti läpi talven.

Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden ainutlaatuiset BUGrip®-pohjat: niiden pitävät nastat sekä kuminen pohja, joka on näissä kengissä valmistettu 20-prosenttisesti kierrätetystä kumista.

BUGrip®-pohjien jokainen yksittäinen nasta toimii itsenäisesti ja alustaan reagoiden. Siksi Icebugit antavat parhaan mahdollisen pidon peilijäältä asfaltille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Vietnam

Materiaali

Kierrätyspolyester tekstiili

Tuotekoodi

7310710232046

Arviot (37)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HelenaVahvistettu osto

    Loistavat

    Ei enää liukastella, todella hyvät!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MelluVahvistettu osto

    Super

    Hyvin istuvat, kevyet ja toimivat kengät

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiittaVahvistettu osto

    Erinomaiset!

    Ostin nämä kuukausi sitten viimeisille liukkaille. Se on ollut talven paras ostos.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SariVahvistettu osto

    Pitää minkä lupaa

    Vuosi sitten ostin talvimallin Icebugit ja olen ollut supertyytyväinen. Tänä talvena, kun kelit ovat vaihdelleet ja usein ollut vetistä loskaa puoleen sääreen ja jäätä alla, tuli tarpeelliseksi hankkia vedenpitävä malli ja melkein yhtä tyytyväinen olen ollut näihin. Materiaalista johtuen ovat tietenkin hieman jäykemmät kuin talvimallit.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TarjaVahvistettu osto

    Hyvä pito!

    Täydelliset liukkaille keleille, ei lipsu!