Sisältöön
Icebug

Nastajalkine Icebug Muurame3 W BUGrip

199,00 €
väri:Black/bordeux
Valittu koko:37

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedenpitävät, puolivartiset sekä hyvin rullaavat nastalliset kengät naisille.

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä valmistettua RipStop-tekstiiliä.

RipStop-tekstiili on kestävää, kevyttä ja helppohoitoista kangasta. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, kuten myös kenkien nauhat. RipStop-tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin periaatteet. Bluesign®-standardilla rajoitetaan tuotannon kemikaalien ja päästöjen määrää sekä huolehditaan työntekijöiden ja tuotteen turvallisuudesta. RipStop-tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

BUGdri®-kalvo tekee kengistä vedenpitävät. Kierrätetystä PET-kestomuovista valmistetuilla nauhoilla kengät asettuvat mukavasti jalkaan.

Hengittävä OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. Pohjallisen pintakangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja Bluesign®-hyväksytty. Tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

Kenkien pohjiin valetut 16 hiiliteräksistä älynastaa tekevät kengistä pitävät ja turvalliset. Icebugin älynastakengillä voit kävellä rennosti ja vapaasti läpi talven.

Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden ainutlaatuiset BUGrip®-pohjat: niiden pitävät nastat sekä kuminen pohja, joka on näissä kengissä valmistettu 20-prosenttisesti kierrätetystä kumista.

BUGrip®-pohjien jokainen yksittäinen nasta toimii itsenäisesti ja alustaan reagoiden. Siksi Icebugit antavat parhaan mahdollisen pidon peilijäältä asfaltille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Vietnam

Materiaali

Kierrätyspolyester tekstiili

Mallinumero

F130919B

Tuotekoodi

7310710231988