Sisältöön
Lierac

Lierac Hydragenist Hydra-Smoothing Eye Gel -silmänympärysgeeli 15 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
30,00 €
2 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syväkosteuttava, kuivuudesta johtuvia juonteita silottava ja katseen virkistävä silmänympärysgeeli. Raikas geelimäinen silmänympärystuote sisältää tehokkaasti kosteuttavan Hydra O₂ -yhdisteen (biomimeettinen happi + vernonian lehti + hyaluronihappo + vitamiinit + mineraalit) ja NMF-tekijöitä, jotka takaavat optimaalisen kosteutuksen ja silottavat silmänympärysihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Tuotteeseen lisätty mikroplankton vähentää silmienalusten tummuutta ja turvotusta. Hajusteeton.

Kolmivaiheinen levitys tehdään halutessa erityisellä viileällä, zamacmetallisella levityspäällä, joka raikastaa ihoa ja aktivoi silmänympärysalueen verenkiertoa. 1. Levitä pieni määrä tuotetta silmänympärysiholle ja imeytä se sormenpäillä sivellen silmän ulkonurkkaa kohden. 2. Tee silmänympärysiholle silottava hieronta viileän levityspään avulla sivelyliikkein silmän ulkonurkkaa kohden. 3. Tee silmänympärysiholle turvotusta laskeva paineluhieronta viilentävällä levityspäällä.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3508240003609

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TyytyväinenVahvistettu osto

    Loistava apu

    Olen ollut tyytyväinen tuotteen auttaessa silmänympäristön turvotuksen poistoon joka on ollut ongelmana maskia käyttäessäni työssäni sairaalassa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anuta

    Hyvästi väsynyt katse

    Tuotteen koostumus on geelimäisen pehmeä. Pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä. Tuote imeytyy nopeasti jättäen samettisen tunteen iholle. Iho myös tuntuu virkeältä ja napakalta. Kevyt, raikas ja puhdas tuoksu. Vaikutus on pitkäkestoinen. Jos laittaa tuotetta aamulla, niin illalla on vielä ihana tunne iholla. Häivyttää ja tasoittaa selkeästi silmänympärysihon pieniä juonteita ja ryppyjä. Myös mieheni tykästyi tuotteeseen. Todella riittoisa tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LollabaloozaVahvistettu osto

    Todellakin jatkoon

    Ihana käyttää ja helppo levittää. Syväkosteuttava, juonteita silottava ja virkistävä silmänympärysgeeli. Itsellä tuote toimii ja vaikuttaisi vähentävän silmienalusten tummuutta ja turvotusta. Hajusteettomuus plussaa. Uusi tuote lempituotteiden listalle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuikkuVahvistettu osto

    Ei turhaan kehuttu

    Olen käyttänyt n kuukauden ja olen erittäin tyytyväinen. Virkistävä vaikutus .

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PunapääVahvistettu osto

    Häivyttää tummat silmänaluset.

    Voide virkistää ja herättää aamulla katseeni.