Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced silmänympärysseerumi 20 ml

254,00 €
12 700,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced on Diorin Prestige -sarjan silmänympärysseerumi, joka palauttaa silmien nuorekkaan ilmeikkyyden.

Silmänympärysseerumissa käytetyt ainesosat ovat 97 %:sti* luonnollista alkuperää. Sen koostumuksessa on hyödynnetty Rose de Granville -ruusun kolminkertaista voimaa. Ruusun kukan ja hedelmän 22 mikroravintoaineen elvyttävä vahvuus on yhdistetty sap:n** korjaavaan voimaan. Seerumi auttaa korjaamaan niin vuosien kertymisen kuin nykyajan elämän, kuten näyttöpäätteille altistumisen, aiheuttamia juonteita.

Sen uusi ergonominen applikaattori myötäilee niin silmänympärysihoa kuin silmäkulmien ja kulmien juonteita. Kultainen kukka antaa virkistävää voimaa ja yksitoista pyörivää ja stimuloivaa mikrohelmeä silottaa tehokkaasti ja lisää seerumin tehoa.

Seerumin raikas koostumus imeytyy välittömästi ja häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta. Silmät näyttävät virkistyneiltä, levänneiltä ja silminnähden säteilevämmiltä. Silmänympärysihon rypyt ja juonteet tasoittuvat päivä päivältä ja ilmejuonteet madaltuvat. Silmät näyttävät suuremmilta, saavat takaisin ilmeikkyytensä ja niiden hämmästyttävä kauneus tulee taas esiin.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 3 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Ainesosat testattu in vitro.

1. Intensiivinen hieronta
Purista putkesta tippa Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced -seerumia. Käytä ergonomista terälehtiapplikaattoria ja painele tuotetta alaluomen painepisteisiin aloittaen silmän sisäkulmasta ja edeten kohti ulkokulmaa. Levitä seerumi sitten iholle edestakaisin liikkein silmän nurkasta ohimolle ja lopeta syvähierontavaihe painamalla 5 sekunnin ajan silmän nurkkaa. Raikas koostumus yhdistettynä 11 keraamiseen mikrohelmeen auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

2. Virkistää ja antaa säteilevää hehkua
Aseta applikaattori silmän sisänurkkaan ja paina kevyesti. Liu'uta applikaattoria kulmaluun alle ja takaisin ja nauti sen virkistävästä ja rentouttavasta liikkeestä. Jatka ohimolle pyörivin liikkein ja painele sitten pehmein liikkein silmäkulman naururyppyjä. Toista tämä vaihe 3 kertaa.

3. Silmän alueen kohottaminen
Nosta kulmaluuta lisäämällä tuotetta 4 painepisteeseen kulmakarvan juureen sisänurkasta ohimolle. Tee applikaattorilla silittävää liikettä kuljettamalla sitä kulmakarvojen kaarta pitkin kohti ohimoa. Aseta applikaattori sitten poskiluun päälle ja kuljeta sitä kohti ohimoita.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901544528