Sisältöön
DIOR

DIOR L'Or De Vie La crème riche the refill hoitovoiteen täyttö 50 ml

667,90 €
13 358,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior uudistaa ainutlaatuisen mestariteoksensa, L'Or de Vie La Crème Riche -hoitovoiteen. Sen uudistuneessa koostumuksessa on käytetty 92 %* luonnollista alkuperää olevia ainesosia. La Crème Riche syntyi Château d'Yquem -viinitarhalla, joka on erilainen kuin mikään muu maailmassa. Tarhan viiniköynnökset ovat poikkeuksellisen pitkäikäisiä. Ikoninen voitteemme välittää tämän saman pitkäikäisyyden lahjan iholle, josta tulee näkyvästi nuoremman ja kauniimman näköinen.

Uudistetussa voiteessa on käytetty kaksinkertainen** määrä tiivistettyä Yquem Sap -ainesosaa, joka sisältää runsaasti Yquem-mineraaleja ja -vahaa. Ne auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja kosteuttamaan kaikkia ihotyyppejä, myös kaikkein kuivimpia.

SAP-uute ehkäisee hapettumista*** ja lisää täyteläisen voiteen antioksidanttista aktiivisuutta, mikä vahvistaa ihoa. Iho kestää paremmin ympäristötekijöiden aiheuttamaa stressiä ja ikääntymisen merkit häivyttyvät. Ihon kiinteys, elastisuus ja hehku näyttävät palautuneen. Ihosta tulee näkyvästi vahvempi ja vastustuskykyisempi.

L'Or de Vie La Crème Riche -purkki on uudelleentäytettävä Diorin ekologisen linjan mukaisesti, ja se auttaa pienentämään ympäristöjalanjälkeäsi****. Purkki on pakattu vastuullisesti hankittuun kartonkirasiaan.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 8 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Verrattuna aiempaan L'Or de Vie La Crème Riche -koostumukseen.
*** Ainesosat testattu in vitro.
**** Ensimmäisestä täyttökerrasta lähtien.

1. Levitä L'Or de Vie La Lotionia kasvoille sormin.
2. Ota tippa Le Sérumia ja hiero se kasvoille levein, pyyhkivin liikkein.
3. Levitä La Crème Riche -voide samalla tavalla aina kaulaan asti: tuo kädet yhteen leuan kohdalta, liu'uta ne sitten hellävaroen alas ja hiero voidetta kaulaan ja dekolteen alueelle.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901581660