Sisältöön
Clarins

Clarins Supra Lift & Curl Mascara ripsiväri 8 ml

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
34,00 €
4 250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Silminnähden kaarevat ripset, välittömästi. Clarins Supra Lift & Curl Mascara -ripsiväri pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ja antaa niille kaunista kaarevuutta. Ripsivärin sisältämä Lash Boosting Complex -yhdiste pidentää ja vahvistaa ripsiä. Ainutlaatuinen Lash Lifting Complex -yhdiste kohottaa ripsiä ja antaa niille kaarevuutta. Kaareva harjasosa mukailee ripsien luonnollista muotoa ja taivuttaa ripsiä sekä annostelee optimaalisen määrän ripsivärimassaa kerralla. Harjan pyöreä kärkiosa tavoittaa helposti lyhyet silmän sisänurkan ripset. Pitkäkestoinen, sään ja kosteuden kestävä koostumus.

Tuotetiedot
Väri

Intense Black

Koko

8 ml

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D´ABEILLE, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, CI 77499/IRON OXIDES, ALCOHOL DENAT,, PALMITIC ACID, NYLON-12, VP/EICOSENE COPOLYMER, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, PANTHENOL, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, GLYCERIN, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WAX, POLYBUTENE, PHENOXYETHANOL, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, POLYVINYL ALCOHOL, VP/VA COPOLYMER, SPHINGANINE, POLYQUATERNIUM-10, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLIC ACID, XYLITOL [STM3977A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3380810483673

Arviot (6)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    HenriikaVahvistettu osto

    Keskinkertainen kokonaisuus

    Tykästyin alkuun sekä harjaan että suhteellisen runsaaseen väriin - mutta mascara-massa meni muutamassa viikossa möhnäiseksi ja sen jälkeen en enää saanut kauniita ripsiä vaan väriä tuli liikaa ja se oli paksua. Mielestäni kesti hyvänä vain joitakin viikkoja, sikli ei olisi kannattanut avaamisen jälkeen tätä säilyttää tai käyttää vuorotellen toisen mascaran rinnalla vaan suoraan käyttää koko väri.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Unna

    Ihan hyvä

    Hylsy kaunis ja harja ok. Väri tulee turhan paljon kerralla. Pysyvyys ok . Perustuote, ei jatkoon hintansa takia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kaiken kokeillutVahvistettu osto

    Paras ripsiväri

    Olen ollut ripsivärin päivittäinen käyttäjä n. 50 vuotta ja kokeillut varmaan sataa tuotetta. Tämä ripsari erottelee, taivuttaa ja pidentää ripset upeasti.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    KummitätiVahvistettu osto

    Pettymys!

    Lancomen Hypnose-mascaraan tottuneena Clarinsin Supra Lift&Curl -mascara oli pettymys! Harja on turhan paksu, väriä liikaa ja se tuhraa ja tekee ripsistä tönköt. Ei jatkoon!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Nainen 62Vahvistettu osto

    Mieluisa ripsari

    Levittäytyy helposti myös kulma ripsiin.Huonoa….paakkuuntuu säiliössä yllättävän nopeasti käyttöön oton jälkeen.