Sisältöön
Puhdistamo

Puhdistamo OptiMSM+C -jauhe Lime 200 g

16,40 €
82,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdistamon OptiMSM+C Lime on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja patentoitua PUREWAY-C™ -vitamiinia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetty MSM on valmistettu Yhdysvalloissa ja se tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. OptiMSM+C Lime saa raikkaan makunsa luontaisesta limearomista.

Tuotetiedot
Ainesosat

Metyylisulfonyylimetaani (OptiMsm®), Pureway-c™ (L-askorbiinihappo (C-vitamiini), sitrusbioflavonoidit, rasvahapot), happamuudensäätöaine (omenahappo), luontainen aromi, molybdeeni

Metylsulfonylmetan (OptiMsm®), Pureway-c™ (L-askorbinsyra, (vitamin C), citrusbioflavonoider, fettsyror), surhetsreglerande medel (äppelsyra), naturlig arom, molybden

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Puhdistamo - Real Foods Oy

Käyttöohjeet

Sekoita OptiMSM®-jauhetta annosteluohjeen mukaan (2-6 g (0,5 tl-1,5 tl)) mukaan lasilliseen vettä tai muuta mieleistäsi juomaa. Mikäli et ole ennen käyttänyt MSM:ää, aloita annostus pienimmän annostuksen mukaan ja nosta annostusta hiljalleen.

Blanda OptiMSM® -pulver i ett glas vatten eller annan valfri vätska i enlighet med doseringsanvisningarna (2-6 g (0,5 tsk-1,5 tsk)). Om du inte tidigare använt MSM, börja med den lägsta rekommenderade dosen och öka intaget successivt.

Säilytys

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430039223325

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita