Sisältöön
Puhdistamo

Puhdistamo Kollageeni Sport -jauhe 150 g

13,70 €
91,33 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdistamon Kollageeni Sport on mustikoilla maustettu ja makeuttamaton, käyttövalmis jauhesekoitus. Herkullinen kollageenijauhe on helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai lisätä smoothien joukkoon!

Kollageeni Sport on nimensä mukaisesti urheilijan ykköstuote. Sen sisältämä Tripla Magnesium™ edistää lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä, energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa luustoa, kun taas Tripla C-vitamiini tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa. C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Raikkaan kollageenijauheen maku tulee mustikka- ja banaanijauheista. Mustikkajauheen lisäksi sekoitus sisältää korkealuokkaista BODYBALANCE® -kollageenia, Tripla Magnesiumia™, OptiMSM:ää, Tripla C-vitamiinia ja L-glutamiinia.

Tuotteessa käytetty hydrolysoitu kollageenipeptidi on korkealuokkainen naudankollageeni. 1,5 rkl Kollageeni Sportia sisältää 8 g BODYBALANCE® -kollageenia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Bodybalance® -kollageenipeptidi (naudasta), L-glutamiini, luomu banaanijauhe, luomu psylliumjauhe, mustikkajauhe, metyylisulfonyylimetaani (OptiMsm®), riisinlesejauhe, Tripla Magnesium™ (magnesiummalaatti, magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti), vesiliukoinen guarpapukuitu (Sunfiber®), Guérande-merisuola, luontainen aromi, Tripla C-vitamiini (C-vitamiini [natriumaskorbaatti, askorbiinihappo, askorbyylipalmitaatti], Camu camu -jauhe, sitrusbioflavonoidit)

Bodybalance® -kollagenpeptid (från nöt), L-glutamin, ekologisk bananpulver, ekologisk psylliumpulver, blåbärpulver, metylsulfonylmetan (OptiMsm®), risklipulver, Trippel Magnesium™ (magnesiummalat, magnesiumbisglycinat, magnesiumtaurat), vattenlöslig guarbönfiber (Sunfiber®), Guérande-havssalt, naturlig arom, Trippel C-vitamin (C-vitamin [natriumaskorbat, askorbinsyra, askorbylpalmitat], Camu camu -pulver, citrusbioflavonoider)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Puhdistamo - Real Foods Oy

Käyttöohjeet

Sekoita tuotetta annosteluohjeen 1,5-3 rkl (12-24 g) mukaisesti nesteen tai smoothien joukkoon ja nauti!

Blanda produkten enligt doseringsanvisningarna 1,5-3 msk (12-24 g) till vätskan eller smoothie och njut!

Säilytys

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430039223233