Sisältöön
Geisha Shaver

Geisha Shaver Butterfly ihokarvahöylä

27,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Butterfly kestohöyä tekee sheivaamisesta vikkelää, ekologista ja laadukasta!

Uudistunut Geisha Shaver Butterfly -malli nopeuttaa terän asettamista paikoilleen twist to open -mekanismin avulla. Kierrä vain metallihöylän vartta ja voit asettaa vaihtoterän kätevästi paikoilleen. Kiertoliike avaa kestohöylän siivekkeet, joiden suojiin voit asettaa laadukkaan vaihtoterän turvallisesti alta aikayksikön ja aloittaa sheivaamisen. 

Geisha Shaver tarjoaa ekologisen ja kestävän tavan sheivata, ilman turhaa ja kuormittavaa muovijätettä. Geisha Shaver Butterfly on suunniteltu ajamaan karvat koko kropasta hellävaraisesti, ärsyttämättä ihoa, jonka takia se sopii herkällekin iholle. Laadukkaasta Geisha Shaver Butterfly -kestohöylästä saa parhaimmillaan elinikäisen kumppanin, mikä on jo itsessään iso ekoteko maapallolle! 

Myös uudistunut Geisha Shaver Butterfly kestohöylämalli toimii perinteisillä, universaalilla vaihtoterällä, jotka voi tylsistyttyään nakata metallinkierrätykseen. Ohuen ohut vaihtoterä on niin ohut ja terävä, että se pääsee uskomattoman lähelle karvan juurta, jotta sinä voit nauttia sileästä ihosta pidempään ja pitkittää sängen tuloa jopa parilla päivällä! 

Geisha Shaver butterfly on valmistettu Zinc Alloysta ja messingistä, joka on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen. Kestohöylä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Nikkeliallergikko saattaa reagoida Geisha Shaverissa käytettyihin materiaaleihin.

Geisha Shaver käyttöohje: Iho kannattaa valmistella sheivaamista varten. Lämmin suihku tai sauna pehmentää ihon ja ihokarvat ennen ajamista. Sheivaamiseen kannattaa käyttää kosteuttavaa ja mietoa sheivausgeeliä, liukkaan ja mukavan ihokontaktin takaamiseksi, sekä punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Höylää voi käyttää koko kropan karvanpoistoon, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista ja tasaisista kohdista, kuten sääristä. 

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Greasy Fingers Oy

Tuotekoodi

6430076876102