Sisältöön
MÁDARA

Madara SPF50 Pro-Active aurinkosuojapuikko 18g

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
27,90 €
155,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Kätevä mineraaliaurinkosuojapuikko korkealla SPF50 -suojakertoimella mahtuu vaikka taskuun tai käsilaukkuun, helpottaen kesäisiä sporttiaktiviteetteja. Anatomisesti muotoiltu pakkaus mahdollistaa helpon annostelun, ""Nuden"" väriseksi sävytetty teskstuuri puolestaan sulautuu ihoon näkymättömästi. Keramidit ja mustakuminan sekä tyrnin antioksidanttipitoiset öljyt auttavat kosteuttamaan ihoa. Soveltuu kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsivarsiin. Sisältää vain puhtaita mineraalifilttereitä. Laajakirjoinen UVA/UVB -suoja. Suojan taso: Korkea. Dermatologisesti testattu. Soveltuu kaikille ihotyypeille.
Käytä näin: Annostele puhtaille kasvoille, dekolteelle, käsiin ja käsivarsille, tai päivittäisen kosteusvoiteen päälle. Toista käsittely tarvittaessa."

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Tuotekoodi

4752223008122

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MatkailijaVahvistettu osto

    Uusi vakiotuote kesälle!

    Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen! Tuote suojaa hyvin myös aurinkoisissa matkakohteissa ja lisäksi myös sävyttää ihon sävyä, joka poistaa mahdollisen punaisuuden kasvoilta. Itse en tarvinnut tämän lisäksi meikkivoidetta. Yhden tähden tuotteesta miinustaa iholta poisto. Tuote on poistettava meikinpuhdistusaineella ja tuote ei lähde valkoisista pyyhkeistä helposti pesussa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anita

    Ystävä suositteli

    Ostin valmiiksi tulevaa ranta lomaa ajatellen. Ystäväni suositteli tuotetta, ei kiiltele ja voi levittää myös meikin päälle.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KatiVahvistettu osto

    Jotain ihan uutta

    Ostin tämän joitakin viikkoja sitten. Kulkee kätevästi mukana vaikka käsilaukussa. Puikkona helppo levittää suoraan kasvoille, toimii sävytettynä värivoiteena, tasoittaa ihoa ja suojaa samalla auringolta. Tätä tulen ehdottomasti hankkimaan itselleni jatkossakin. :)

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ostaja22Vahvistettu osto

    Helppo käyttää puikko ominaisuuden vuoksi.

    Olen ollut tyytyväinen siihen, että tuote Suojaa tehokkaasti auringolta. Mutta kuivattaa ihoa .