Sisältöön
Mr Bear Family

Mr Bear Family Beard Shaper Woodland partavoide 50 ml

23,00 €
460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mr Bear Family on yhdistänyt parranmuotoilu- ja kosteusvoiteen yhdeksi tuotteeksi. Tuote on tehty luonnollisista ainesosista, kuten jojobaöljystä, arganöljystä, sheavoista ja taikapähkinästä.  Beard Shaperillä saa luontaista pitoa, jonka avulla pystyt ylläpitämään parran muotoilua koko päivän ajan. Tuote sopii täydellisesti jokapäiväiseen parran muotoiluun ja hoitoon.

Beard Shaper lievittää ihon punoitusta ja ärsytystä, sekä kosteuttaa kuivunutta ihoa. Tuotteen avulla saat partaan lisää rakennetta ja kuohkeutta. Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotetta yhdessä Mr Bear Familyn partaöljyn ja/tai -vahan kanssa.

Käyttö: Aloita pumppaamalla pieni määrä tuotetta. Hiero/lämmitä tuotetta käsiesi välissä,  kunnes sitä on helppo käsitellä. Levitä partaan käsillä, kammalla, tai harjalla ja muotoile tyyliisi sopivaksi. Tuote on helppo pestä pois lämpimän veden tai partashampoon avulla. Jos käytät tuotetta yhdessä partaöljyn tai -vahan kanssa Beard Shaperiä viimeistelyyn lisätäksesi partaan pitoa ja rakennetta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7350086410594

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan