Sisältöön
Puhdas+

Puhdas+ Hair Booster 120 vegekaps

29,90 €
0,25 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hiustenlähtö ahdistaa ja hiusten oheneminen tai elottomuus mietityttävät. Stressi voi aiheuttaa hiushaasteita ja hiushaasteet stressiä. Uusi Puhdas+ HairBooster sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valikoituja tehoravinteita, jotka saavat hiuspohjasi ja hiuksesi kehräämään ja kukoistamaan! Hiusten hyvinvointi lähtee sisältäpäin, ja HairBooster kapseleiden seitsemän hyvin imeytyvää tehoravinnetta hellivät hiuspohjaa, tarjoavat hiusjuurille elinvoimaa ja siten elvyttävät hiusten kasvua ja vahvistavat hiuksia.

– Sinkki, biotiini ja seleeni ovat hiusten hyvinvoinnin peruspilarit
– Kupari tukee hiusten luonnollista pigmentoitumista
– Bioaktiivinen kollageeni toimii hiusten rakennusaineena
– Aminohapot L-kysteiini ja L-metioniini suojaavat hiuksia ja tukevat kollageenin muodostumista

Hiusongelmien juurisyy on hyvä selvittää, ja kun se löytyy, tehoravinteilla voi tukea hiusten kasvua, tervehtymistä ja vahvistumista. Tuotteemme ovat luonnollisia ja turvallisia, sillä käytämme niissä vain parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita emmekä mitään ylimääräistä. Puhdas+ HairBooster on kotimainen ja ekologinen Avainlippu tuote, joten sen ostamalla tuet myös suomalaista työtä. Ole siis levollisin mielin. Kyllä se siitä.

Tuotetiedot
Ainesosat

hydrolysoitu nautakollageeni, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), l-metioniini, sinkkisitraatti, l-selenometioniini, kupariglukonaatti, l-kysteiini, d-biotiini. Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa, tai makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

hydrolyserat bovint kollagen, kapsel (stabilisatorer: hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi), fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), l-metionin, zinkcitrat, l-selenometionin, kopparglukonat, l-cystein, d-biotin. Innehåller inte laktos, mjölk, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
B7-vitamiini (Biotiini)/Biotin0.5 mg
Kupari/Koppar1 mg
Seleeni/Selen55 μg
Sinkki/Zink10 mg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

New Organics Oy

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430077250123

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita