Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75g MagicBAR Refreshing Cleansing Bar -kasvosaippua

10,90 €
145,33 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MagicBAR Refreshing Cleansing Bar -kasvosaippua on raikastava kasvosaippua, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Vegaaninen koostumus on suunniteltu puhdistavaksi ja hoitavaksi samalla, kun se on ihanteellinen ihon pH-arvolle ja raikastaa sekä ravitsee ihoa. Mustikkainen kasvosaippua sisältää manteliöljyä ja mustikkauutetta ja sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Se sisältää 99% luonnollisia ainesosia, ja se on pakattu 100% muovittomaan pakkaukseen, joka on kestävän kehityksen mukainen ja ympäristöystävällinen. NIVEA MagicBAR -kasvosaippuat ovat NIVEAn ensimmäinen tuotesarja, joka on saanut Ecocert Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatin. Dermatologisesti testattu. Kokonaan kierrätettävä paperipakkaus.

NIVEAN kasvosaippuat sisältävät rauhoittavia, hellävaraisia ainesosia, kuten kasvoöljyjä, tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Puhdistavatkin ainesosat ovat hellävaraisia, samoin vaikuttavat ainesosat, joten jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva vaihtoehto. Täydellinen, muoviton vaihtoehto puhdistustuotteelle.

Kolme hyvää syytä valita NIVEAN kasvosaippua:
1. Hyvin vähän pakkausmateriaalia -> Parempi ympäristölle
2. Kasvosaippua on riittoisampi kuin nestemäiset tuotteet -> Säästät rahaa
3. Sisältää 99% luonnosta peräisin olevia ainesosia -> Luonnollisempi koostumus

Tuotetiedot
Ainesosat

Sodium Coco-Sulfate,Distarch Phosphate,Palmitic Acid,Stearic Acid,Cetearyl Alcohol,Aqua,Citric Acid,Sodium Lauroyl Glutamate,Betaine,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Tocopherol,Ascorbyl Palmitate,Glycerin,Coco-Glucoside,Cocamidopropyl Betaine,Glyceryl Oleate,Hydrogenated Palm Glycerides Citrate,Lecithin,Sodium Sulfate,Sorbic Acid,Sodium Hydroxide,Sodium Chloride,Sodium Citrate,Potassium Sorbate,Geraniol,Parfum,CI 77891,CI 77007

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vaahdota saippua ensin kosteissa käsissä Hiero vaahto sitten kasvoille. Vältä kontaktia silmiin. Huuhtele ja nauti pehmeästä ihosta.

Kierrätä pakkaus pahvina.

Gnugga baren försiktigt i dina blöta händer. Massera in det lätta skummet i ansiktet, undvik kontakt med ögonen. Skölj av med vatten och njut av en mjuk hy.

Återvinn förpackningen som kartong.

Tuotekoodi

4005900835611

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita