Sisältöön
NIVEA

NIVEA 400ml Energising Micellar Water -misellivesi

7,90 €
19,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Energising -misellivesi kaikille ihotyypeille puhdistaa ihon hellävaraisesti, poistaa meikin, kosteuttaa ja virkistää ihoa jättämättä iholle tuotejäämiä. Energisoiva koostumus sisältää Amino Acid Complex -aminohappoyhdisteen ja 3x antioksidantteja: C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpalouutetta. Puhdistavilla miselleillä ja hellävaraisilla aminohapoilla rikastettu misellivesi poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja lian vain muutamalla höyhenenkevyellä pyyhkäisyllä, ei tarvetta hankaukselle. Hajusteeton koostumus on testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa.

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle
96% ainesosista luonnollista alkuperää (sis. veden), mikromuoviton koostumus (UNEPin määritelmän mukaisesti). Pullo valmistettu 97% kierrätetystä materiaalista (pois lukien etiketti ja korkki).

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Poloxamer 184, Arginine HCL, Glycine, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Vaccinium Macrocarpon Fruit Juice, Citrus Sinensis Fruit Extract, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900893659