Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75g MagicBAR Exfoliating Cleansing Bar -kasvosaippua

10,90 €
145,33 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MagicBAR Exfoliating Cleansing Bar -kasvosaippua. Syväpuhdistava ja kuoriva kasvosaippua toimii sopusoinnussa ihosi oman pH-tason kanssa. 100% luonnosta peräisin olevia ainesosia ja vegaaninen koostumus. Palasaippua kasvoille sisältää aktiivihiiltä, jonka ansiosta se puhdistaa ja jättää ihon mattapintaiseksi. NIVEA MagicBAR -kasvosaippuat ovat NIVEAn ensimmäinen tuotesarja, joka on saanut Ecocert Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatin. Dermatologisesti testattu. Kokonaan luonnollisista ainesosista tehty kasvosaippua on täysin muoviton. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

Aktiivihiili - Mikä se on?
Aktiivihiili ei ole samaa ainetta, jota jää leirinuotioon makkaranpaiston jälkeen – vaan se on läpikäynyt prosessin, jossa sen rakennetta on muutettu erittäin korkeassa lämpötilassa. Rakennemuutoksen seurauksena aktiivihiilellä on suurempi pinta-ala ja se on huokoisempaa. Juuri huokoisuus tekee aktiivihiilestä niin tehokasta, sillä se vetää puoleensa ihossa olevaa likaa ja toksiineja.

Aktiivihiilen huikeat ihohyödyt:
1. Poistaa epäpuhtaudet iholta
2. Hillitsee ihon taipumusta rasvoittua
3. Auttaa vähentämään akneoireita
4. Säteilevä iho

NIVEAN kasvosaippuat sisältävät rauhoittavia, hellävaraisia ainesosia, kuten kasvoöljyjä, tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Puhdistavatkin ainesosat ovat hellävaraisia, samoin vaikuttavat ainesosat, joten jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva vaihtoehto. Täydellinen, muoviton vaihtoehto puhdistustuotteelle.

Kolme hyvää syytä valita NIVEAN kasvosaippua:
1. Hyvin vähän pakkausmateriaalia -> Parempi ympäristölle
2. Kasvosaippua on riittoisampi kuin nestemäiset tuotteet -> Säästät rahaa
3. Sisältää 99% luonnosta peräisin olevia ainesosia -> Luonnollisempi koostumus

Tuotetiedot
Ainesosat

Sodium Coco-Sulfate,Aqua,Citric Acid,Sodium Lauroyl Glutamate,Palmitic Acid,Stearic Acid,Cetearyl Alcohol,Sodium Sulfate,Betaine,Charcoal Powder,Tocopherol,Ascorbyl Palmitate,Coco-Glucoside,Glyceryl Oleate,Hydrogenated Palm Glycerides Citrate,Lecithin,Sodium Hydroxide,Linalool,Limonene,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vaahdota saippua ensin kosteissa käsissä. Hiero vaahto sitten kasvoille. Vältä kontaktia silmiin. Huuhtele ja nauti pehmeästä ihosta. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Kierrätä pakkaus pahvina.

Blöt ansiktet och skrubben med ljummet vatten. Massera in skrubben försiktigt i ansiktet med cirkelrörelser. Skölj av med vatten. Använd upp till två gånger per vecka. Applicera inte på irriterad hud och undvik området runt ögonen.

Återvinn förpackningen som kartong.

Tuotekoodi

4005900835635