Sisältöön
Eylure

Eylure Dybrow Dark Brown - kulmien kestovärjäyssetti

12,90 €
860,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kulmien värjyssetti sisältää kaiken mitä tarvitset kulmien värjäämiseen helposti ja nopeasti kotona. Kiiltävä ja luonnollinen väri jopa kuudeksi viikoksi. Nopea levitys alle 15 minuutissa. Lue ja noudata pakkauksen ohjeita huolellisesti.

Tuotetiedot
Väri

tumma ruskea

Ainesosat

DYE CREAM INGREDIENTS: Aqua, Cetearyl Alcohol, 2-Chloro-p-Phenylenediamine, Bis-Diglyceryl-Polyacyl-Adipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate. May contain: m-Aminophenol, 2,6-Diaminopyridine, CI 77491, CI 77492, CI 77499.|ACTIVATOR SOLUTION INGREDIENTS: Aqua, Hydrogen Peroxide, Triethanolamine, Phosphoric Acid, Oleth-10.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Itävalta

Tuotekoodi

5011522531106

Arviot (4)

arvosana3,3/5

 • arvosana1/5

  PettynytVahvistettu osto

  Mitä tapahtunut

  Ennen tässä oli geeli ja nestemäinen aktivaattori. Nyt ostin uuden Oulun Sokokselta ja aktivaattiri onkin tuubissa. Aivan surkea lopputulos. En ymmärrä meneekö sekoitussuhde väärin (2cm molempia$554), mutta väri ei tartu juurikaan, ei edes ihoon, mitä ennen on tapahtunut. Mihin on hävinnyt nestemäinen aktivaattori$555 Silloin väri oli erittäin hyvä ja siksi nyt tämän ostin. En suosittele tätä tuotetta. Ei minkäälaista vastinetta rahoille! Roskiin meni parin kokeilun jälkeen. Onko nestemäisiä enää olemassa$556

 • arvosana4/5

  MertsuVahvistettu osto

  Hyvä kulmaväri

  Hyvä tummanruskea kestoväri kulmiin, joka ei taita punaiseen. Tarttuu hyvin, mutta pysyvyys voisi olla näissä parempi

 • arvosana5/5

  Bella

  Luonnallinen, kaunis lopputulos!

  Helpot ja hyvät ohjeet, hieno luonnaallinen lopputulos monella eri tavalla. Helppo käyttää ja erinomainen lopputulos!

 • arvosana3/5

  Eve1Vahvistettu osto

  Haalea väri ja oudot ohjeet

  Kulmat jäivät melko vaaleiksi, vaikka tuotteen antoi vaikuttaa maksimiajan. Lisäksi ohjeissa oli sanottu, että nestemäistä ainetta tulisi laittaa 2cm, mikä oli hieman outoa, koska nesteen pituutta on vaikea mitata eikä tuotteen paketissa olleeseen sekoitusastiaan olisi mahtunut tuotetta 2cm korkeuteen.

Ladataan