Sisältöön
Lierac

Lierac Sunissime Protective Eye Care Global Anti-Aging Spf50+ aurinkosuojapuikko 3g

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
32,00 €
10 666,67 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hajusteeton. Sinkkioksidia ja titaanidioksidia sisältävä aurinkosuoja silmänympärysiholle. Protauriini elvyttää ihoa. Biomimeettinen hyaluronihappo kosteuttaa, silottaa ja täytelöittää, samalla kun runsaasti omega-3- ja omega-9-rasvahappoja sisältävä avokadoöljy rauhoittaa, ravitsee ja korjaa. Kaunistavat pigmentit tarjoavat kaikille ihonsävyille soveltuvan, hienovaraisen sävyn.

Tuotetiedot
Ainesosat

C12-15 Alkyl Benzoate Zinc Oxide (Nano), Titanium Dioxide (Nano), Ci 77019/Mica, Isocetyl Stearoyl, Stearate Copernicia, Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3508240006617

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    hese68Vahvistettu osto

    Tosi hyvä aurinkosuoja

    Ostin ulkomaanreissulle mainonnan houkuttamana kyseisen aurinkosuojapuikon ja olin hyvin tyytyväinen. Helppokäyttöinen hyvin suojaava aurinkosuojatuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarianneVahvistettu osto

    Ainutlaatuinen fysikaalinen suoja

    Ainoa laatuaan. Suojaa hellävaraisesti auringolta samalla kun kirkastaa katseen ja peittää tummat silmän aluset. Ei valu silmiin, helppo annostella. Toimii myös huuliin sekä peittämään ihon pienet virheet. Vakiotuotteeni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MansikkaVahvistettu osto

    Luottotuote kesään

    Useamman kesän käyttäneenä kokemus on että pitää silmänympärysihon kirkkaana ärsyttämättä ihoa tai silmiä. Silmänypärysihon pigmenttimuutos pysyy myös "kurissa" tämän tuotteen avulla. Plussaa freesaavasta sävystä!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anuta

    Must have-tuote

    Todellakin yksi ihan Must Have-tuote. Tämä pitäisi olla jokaisella käytössä. Tasoittaa ihanasti silmänympärysihon pikkuvirheet ja tummat silmänaluset. Valoa heijastavat pigmentit antaa hehkua katseeseen. Mihin valokynää enää tarvitaan$308 50 SPF antaa riittävän suojan herkälle silmänympärysiholle koko päiväksi. Täydellinen sarjan BB-voiteen kanssa käytettynä! Sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Riittoisa.