Sisältöön
Anno

Anno Puro kylpytakki S/M, vihreänharmaa ANNO ORGANIC

79,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puro-kylpytakki on pestystä ekologisesta puuvillavohvelista valmistettu kylpytakki ja se on kevyen ja mukavan tuntuinen ihoa vasten. Esipesu tekee puuvillasta pehmeän ja antaa kylpytakille sen rennon ilmeen. Kylpytakki imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti käytön jälkeen.
Puro-kylpytakki sopii sekä miehille ja naisille ja siinä on kaksi isoa taskua sekä vyö. Puro-kylpytakkia on saatavana kahdessa sävyssä, valkoinen ja kitti, ja kahdessa eri koossa S/M ja L/XL .
S/M-kokoisen kylpytakin mitat:
Kainalo-kainalo 64cm
Kainalo-hihansuu 45cm
Hihan leveys ylhäältä 26cm
Hihan leveys alaosasta 19cm
Etuosan pituus niskasta helmaan 116cm
Helman kokonaisleveys 140cm
Puro-kylpyhuonesarjaan kuuluu myös pyyhkeitä.
Annon Puro-kylpytakit ovat valmistettu Öko-Tex -standardin mukaisesti. Öko-Tex on riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti ja takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.Huomioithan ystävällisesti, että esipestyssä puuvillavohvelissa mitat saattavat jonkin verran vaihdella.

Tuotetiedot
Väri

Vihreänharmaa

Koko

S/M

Alkuperämaa

Intia

Valmistaja

Anno Collection Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

Kemiallinen pesu kielletty, Vesipesu 40°C normaali ohjelma, Valkaisu kielletty, Silitys enintään 150°C , Varovainen rumpukuivaus (alempi lämpötila), Pese samansävyisten kanssa, Pese ennen käyttöä

Materiaali

100% ekologinen puuvilla

Mallinumero

ANNO-11006

Tuotekoodi

6438427009988

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita