Sisältöön
Mezina

Mezina Chello Forte + B6 soija-yrttivalmiste ravintolisä 60 tabl. 38 g

31,20 €
821,05 €/kg

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Chello Forte on ravintolisä vaihdevuosi-ikäisille naisille. Chello Forte helpottaa vaihdevuosien hikoilua ja kuumia aaltoja.

Jopa 80 % naisista kärsii vaihdevuosiensa aikana hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista. Naissukupuolihormonin eli estrogeenin tuotannon luonnollinen hiipuminen aiheuttaa selkeitä muutoksia kehon toimintaan. Nämä moninaiset tuntemukset ja oireet voivat hankaloittaa naisen jokapäiväistä elämää hyvinkin paljon. Chello Forte on valmistettu kasveista, joiden tiedetään helpottavan etenkin hikoiluoireita ja niiden tunnetaan tasapainottavan naisen elimistöä. Nämä luonnon tarjoamat yrtit oikeassa suhteessa annosteltuna tasaavat elimistön termostaatin toimintaa tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti.

Chello Forten puna-apila hillitsee hikoilua ja kuumia aaltoja sekä vähentää levottomuutta ja ärtyneisyyttä. Salvia ylläpitää hormonitasapainoa sekä vahvistaa hiuksia, silloin kun hiustenlähtöön liittyy hormonaalista epätasapainoa. Chelloon on lisätty B6-vitamiinia säätelemään hormonitoimintaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Päiväannos sisältää: 1 tabl. 2 tabl.
Soijauutetta 100 mg 200 mg
Salviauutetta 100 mg 200 mg
Puna-apilauutetta 50 mg 100 mg
B6-vitamiinia 0,7 mg 1,4 mg
50%* 100%*
* % päivittäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Tuotetiedot
Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumbikarbonaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen), piidioksidi), soijauute (Glycine max (L.) Merr.), salviauute (Salvia officinalis (L.)), puna-apilauute (Trifolium pratense L.), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) ja kosteudensäilyttäjä: glyseroli (kasviperäinen).

Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, natriumbikarbonat, magnesiumsalter av fettsyror (vegetabiliska), kiseldioxid), extrakt av SOJA (Glycine max (L.) Merr.), extrakt av salvia (Salvia officinalis (L.)), extrakt av rödklöver (Trifolium Pratense (L.)), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid) och fuktbevarande medel: glycerol (vegetabilisk).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Mezina Oy

Käyttöohjeet

Suositeltu päiväannos: Ensimmäisen 2-4 viikon ajan 2 tabl./vrk. Jatkossa 1 tabl./vrk.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Rekommenderad dagsdos: De första 2-4 veckorna: 2 tabl./dag. Därefter 1 tabl./dag

Den dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte till gravida och ammande.

Säilytys

Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. Ei pienten lasten ulottuville.

Förvaring: Torrt, skyddas från ljus och värme. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

5709731051354

Arviot (1)

arvosana3/5

 • arvosana3/5

  MaisaVahvistettu osto

  arvosana3/5

  Maisa
  Vahvistettu osto

  Toimiva tuote kuumista aalloista kärsivälle!

  Eräs ystävä suositteli tätä tuotetta, ja huomasin vaikutuksen n. kuukauden kuluttua käytön aloituksesta. Kokonaan "kuumotus" ei kadonnut mutta lievittyi selvästi.

Ladataan