Sisältöön
LORAC

LORAC PRO Foundation meikkivoide 30ml

44,90 €17,96 €
1 496,67 €/l
Alennus vain verkossa
Valittu väri:4
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
koko:30ML

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

PRO Foundation on pitkäkestoinen, pehmeän matta meikkivoide, joka on kerrostettavissa. Meikkivoide antaa puolipeittävä-peittävän lopputuloksen. Tuote on riittoisa, joten pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille. Rikastettu hedelmäuutteilla, jotka auttavat vähentämään juonteiden näkyvyyttä kasvoilla ja lisäävät iholle kosteutta. Meikkivoide on raikkaan ja kevyen tuntuinen. C-vitamiini ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään ihon elastisuutta samalla kun vesimelonin, omenan ja linssin uutteet auttavat juonteiden häivyttämisessä ja lisäävät iholle kosteutta. Öljytön, hajusteeton, vegaaninen. Luo erinomaisen pohjan ja pitää ihon kiillottomana. Vettä kestävä. Sopii kaikille ihotyypeille ja on dermatologisesti testattu.

Käyttö: Täysin peittävään lopputulokseen ota yksi tai kaksi pumppausta meikkivoidetta kämmenselälle. Käytä sivellintä tai meikkisientä ja levitä kevyesti kasvoille, ulospäin häivyttäen.
Vinkki: Halutessasi ohuemman, kuulaamman viimeistelyn, voit sekoittaa meikkivoiteen sekaan tipan Glass Skin Primer -tuotetta ennen levittämistä kasvoille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Markwins Beauty Brands

Tuotekoodi

0691631101381