Sisältöön
LORAC

LORAC Alter Ego Lip Liner huultenrajauskynä 0,34g

19,90 €7,96 €
Alennus vain verkossa
väri:Secret Agent
koko:0,34g

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

LORAC Alter Ego Lip Liner on miellyttävä, monikäyttöinen huultenrajauskynä. Huultenrajauskynien sävyt ovat runsaspigmenttisiä ja tahraamattomia. Tämä on ihanteellinen tuote huulten rajaukseen ja myös huulten meikkaamiseen kokonaan. Näin saat huulimeikistäsi erittäin pitkäkestoisen. Alter Ego huultenrajauskynä on suunniteltu pitämään huulet pehmeinä ja sileinä samalla estäen sävyä haalistumasta ja karkaamasta. Koostumusta on rikastettu antioksidanttisilla ainesosilla: acai-marja, granaattiomena, viinirypäleensiemenuute sekä E-vitamiini. Sävyjä on valittana neljä: Duchess, Secret Agent, CEO ja Goddess. Sisältää terottimen.

Käyttö: Rajaa huulet ennen huulipunan tai huulikiillon levittämistä saadaksesi tarkat rajat huulille. Voit myös käyttää huultenrajauskynää koko huulten värjäämiseen - näin saat huulimeikistä erittäin kestävän.
Vinkki: rajaa huulet hieman oman huulirajan ulkopuolelta saadaksesi huulet näyttämään suuremmilta. Käytä hieman tummempaa kynää huulten sisänurkissa luodaksesi varjoa ja illuusiota pulleammista huulista.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Markwins Beauty Brands

Tuotekoodi

0691631040352

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan