Sisältöön
Luin Living

Luin Living Spamekko Sand S/M

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
99,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pyyhe voi olla niin paljon enemmän kuin vain pyyhe! Suihkun jälkeen on mukava nauttia puhtaan rennosta tunteesta ja viihtyä hetki pyyhe päällä vaikka kuppi teetä nauttien. Luin Livingin Spamekko on täydellinen ratkaisu näihin hetkiin.Spamekon materiaali on muhkean pehmeää ja imukykyistä Luin Living -signaturepuuvilllamateriaalia, joten sen voi laittaa suoraan suihkusta päälle. Kiitos kätevien olkaimien sekä piiloneppareiden, spamekko pysyy ihanasti päällä ja siinä viihtyy vaikka koko illan. Pituus ilman olkaimia 83cm, leveys 140cm.

Tuotetiedot
Väri

Sand

Koko

S/M

Alkuperämaa

Turkki

Materiaali

100 % Puuvilla

Tuotekoodi

6430062944082

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LeijonaVahvistettu osto

    Luin living /spamekko

    Ostin tuotteen viime talvena. Halusin väljemmän ja siksi ostin isomman koon. Suihkun jälkeen, sitä voi pitää pitempäänkin päällä. Se toimii myös maalla laiturilla ja uimarannallakin. Vastaavaa tuotetta en ole nähnyt muilla valmistajilla. Tuote on paksua froteeta, olkaimet ovat ok ja nepitkin ovat toimineet. Tuote luo mulle spa-tunnelman ja on hintansa värtti.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Mum62Vahvistettu osto

    Ajatuksena mukava

    Nyt kertaalleen on pesty, kutistui varmaan jonkin verran ja sai mittimään olisiko pitänyt tilata sittenkin isompi koko. Nepparit toimivat heikosti, pitävät kyllä, kun saa tarttumaan. Olkaimet ovat aivan liian paksut pötykät, samoin reunusompeleet. Kaikkinensa turhan paksunoloinen pyyhemekko.