Sisältöön
Gucci

GUCCI Guilty Pour Femme EdT tuoksu 30 ml

76,50 €
2 550,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Femme tuoksut kutsuvat tutkimaan, luomaan ja olemaan yhteydessä todelliseen itseemme. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle kaikissa muodoissaan, Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette for Women esittelee amberisen kukkaistuoksun, joka innostaa uudenlaiseen näkemykseen aistillisuuden ja aidon elämän yhdistämisessä.

Eau de Toilettea määrittelee syreenin terälehtien kevyt, raikas naisellisuus, joka on sekoitettu helmeilevällä sitruksen vivahteella rikkaiden ja aistillisten meripihkan ja patsulin sävyjen sekaan. Tämän Gucci-tuoksun tunnelmissa avautuva tuoksu on sille tunnusomainen ja mandariinin valovoimaiset sitruksiset päällimmäiset tuoksunuotit sekoittuvat vaaleanpunaiseen pippuriin, joka antaa kirkkaan ja eloisan raikkauden. Tämän sitrushedelmäisen hajuveden sydämessä syreenin kukkainen laatu yhdistyy persikan ja vadelman hedelmäiseen sekoitukseen sekä egyptiläisen geraniumin nuotteihin luoden herkän ja harmonisen kontrastin. Lopuksi patsulin ja meripihkan sävyt paljastavat lämpöä ja kermaisuutta kuivasävytteisessä tuoksussa, mikä toistaa naisten Eau de Toiletten pohjanuotit tuoden voimaa ja aistillisuutta.

Tämä naisille tarkoitettu hajuvesi esitellään metallisen ruusukullan sävyssä. Pullo on osittain kääritty värilliseen metalliin ja siinä on sitä täydentävä korkki, jossa on Guccin ikoniset, toisiinsa lomittuvat G-kirjaimet, jotka peilaavat tuoksua sisällään.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616301976134