Sisältöön
Gucci

GUCCI Guilty Pour Femme EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin10kappaletta
76,50 €
2 550,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Femme tuoksut kutsuvat tutkimaan, luomaan ja olemaan yhteydessä todelliseen itseemme. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle kaikissa muodoissaan, Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette for Women esittelee amberisen kukkaistuoksun, joka innostaa uudenlaiseen näkemykseen aistillisuuden ja aidon elämän yhdistämisessä.

Eau de Toilettea määrittelee syreenin terälehtien kevyt, raikas naisellisuus, joka on sekoitettu helmeilevällä sitruksen vivahteella rikkaiden ja aistillisten meripihkan ja patsulin sävyjen sekaan. Tämän Gucci-tuoksun tunnelmissa avautuva tuoksu on sille tunnusomainen ja mandariinin valovoimaiset sitruksiset päällimmäiset tuoksunuotit sekoittuvat vaaleanpunaiseen pippuriin, joka antaa kirkkaan ja eloisan raikkauden. Tämän sitrushedelmäisen hajuveden sydämessä syreenin kukkainen laatu yhdistyy persikan ja vadelman hedelmäiseen sekoitukseen sekä egyptiläisen geraniumin nuotteihin luoden herkän ja harmonisen kontrastin. Lopuksi patsulin ja meripihkan sävyt paljastavat lämpöä ja kermaisuutta kuivasävytteisessä tuoksussa, mikä toistaa naisten Eau de Toiletten pohjanuotit tuoden voimaa ja aistillisuutta.

Tämä naisille tarkoitettu hajuvesi esitellään metallisen ruusukullan sävyssä. Pullo on osittain kääritty värilliseen metalliin ja siinä on sitä täydentävä korkki, jossa on Guccin ikoniset, toisiinsa lomittuvat G-kirjaimet, jotka peilaavat tuoksua sisällään.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616301976134

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    emma123Vahvistettu osto

    Vain hyvää sanottavaa :)

    Hinta-laatusuhde kohdallaan ja toimituksen nopeudesta suuri plussa!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    GuzziVahvistettu osto

    Mahtava tuoksu

    Minulla on tämä tuoksu

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SissiVahvistettu osto

    Paras tuoksuni

    Lapsenlapset sanoi että mumman kuuluu tuoksua tältä .

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AtrzuVahvistettu osto

    Hyvä valinta

    Ostin tämän tuoksun noin kuukausi sitten ja ensikokemus, myös jatkossa tuoksu on ollut erittäin hyvä: sopivan viekoitteleva, ei raskas, aistillinen tuoksu. Ehdottomasti jatkoon!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    raha10Vahvistettu osto

    Naisellinen, pehmeä.

    Etsin pirteää tuoksua päivittäiseen käyttöön. Suosikkiani ei ikävä kyllä enää saa Suomesta. Muutamien eri merkkien jälkeen jälkeen päädyin Gucci Guiltyyn. Se on pehmeä, ei kuitenkaan makea eikä liian kukkainen. Sopivan mieto päivittäiseen käyttöön.