Sisältöön
Haut-Segala

Haut-Segala Luomu Monoi Tahiti-vartalovoi 120ml

25,90 €
215,83 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Monoi Tahiti-öljyyn ja karitevoihin pohjautuva vartalovoi ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihoa ja hiuksia tehden niistä pehmet ja sileät. Aistikkaan ja herkän Tahitin gardenia-kukan tuoksu vie mielen eksoottiselle matkalle Polynesiaan.

Monoi on Tahitilta peräisin oleva kullankeltainen öljy, joka on valmistettu perinteisen resepin mukaisesti liuottamalla gardenia-kukan nuppuja kopraöljyssä. Tämä polysialaisnaisten kauneuden salaisuus on ylellinen öljy ihon ja hiusten päivittäiseen hoitoon.

Tuotetiedot
Ainesosat

Butyrospermum parkii butter *, Cocos nucifera oil, Theobroma Cacao Seed Butter *, Gardenia taitensis flower, Tocopherol, Fragrance, Limonene, Linalool|* Luomuviljelty ainesosa|100%Luonnollinen. 82% Luomuviljeltyjä ainesosia.

Butyrospermum parkii butter *, Cocos nucifera oil, Theobroma Cacao Seed Butter *, Gardenia taitensis flower, Tocopherol, Fragrance, Limonene, Linalool|* Ingredients from Organic Farming.|100% of the total is of natural origin. 82% of the total ingredients are from Organic Farming.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Anna voin sulaa kevyesti kämmenissä ja levitä hellävaraisesti hieroen iholle tai hiuksiin. Vinkki: Käytä kosteuttavana, kiiltoa tuovana ja vahvuutta lisäävänä hiusnaamiona ennen shampoopesua.

.

Tuotekoodi

3559480610027

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita