Sisältöön
Whamisa

Whamisa Tasapainottava Seerumi 33ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
34,90 €
1 057,58 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talineritystä tasapainottava, tukkeumia ehkäisevä ja ihoa kirkastava erikoishoitotuote rasvoittuvalle ja sekaiholle tai rasvoittuville ihoalueille. Tasapainottaa seebumintuotantoa kameleontinlehtiuutteen avulla. Betaiinisalisylaatti ehkäisee hellävaraisesti näppyjä sekä mustapäitä. Rosmariiniuute ja laventeliuute ehkäisevät tulehduksia. Voikukan, krysanteemin, lootuksen ja omenan fermentoidut uutteet raikastavat, kirkastavat ja auttavat ihoa puhdistumaan.Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Rauhoittaa ja ehkäisee punoitusta.

Tuotetiedot
Ainesosat

*Houttuynia Cordata Extract(35%), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract(31.9%), *Lavandula Angustifolia (Lavender)Extract(20%), *Centella Asiatica Extract(4%), *Alcohol(4%), *Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract(1%), Caulerpa Lentillifera Extract, Erythritol, Algin, Betaine, Hyaluronic Acid, ☆Pentylene Glycol, Gluconolactone, BetaineSalicylate, ☆Levulinic Acid, *Lactoba- cillus/Pyrus Malus (Apple) FruitFerment Filtrate(0.05%), *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate(0.01%), *Lactobacil- lus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate(0.01%), *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate(0.01%), *Lactobacillus/Camellia SinensisLeaf Ferment Filtrate(0.01%), Lactobacillus/Lemon Peel Ferment Extract. (*Certified Organically Grown ☆Ecocert)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille tai rasvoittuville ihoalueille kasvoveden jälkeen ja anna imeytyä. Jatka ihonhoitoa kasvovoiteella tai -emulsiolla. Käytä päivittäin aamuin ja illoin.

.Applicera på ren hud innan du applicerar ansiktskräm.

Tuotekoodi

8809403814762

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LauraVahvistettu osto

    Ihana tuote, miinusta tuoksusta

    Tuote toimii todella hyvin rasvaisellakin iholla. Jo pieni määrä riittää. Jättää ihon sileäksi ja mattaiseksi. Tuoksu vain on omaan nenääni melkoisen epämielyttävä tuotetta levitettäessä, mutta onneksi häviää melko pian.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vikke 15Vahvistettu osto

    Erittäin hyvä tuote

    Olen ollut tosi tyytyväinen tähän tuotteeseen, koska se kosteuttaa tosi tehokkaasti.