Sisältöön
Whamisa

Whamisa Kaktus Seerumi 33ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin19kappaletta
57,90 €
1 754,55 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täyteläinen Kaktus-seerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48h ajan ja parantaa ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä korjaa vaurioitunutta ihoa. Tehovaikutteinen viikunakaktuksen nektari sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se auttaa syväkosteuttamaan ihon ulko- ja sisäkerroksia tasaisesti parantaen ihon elastisuutta ja tehden ihosta pehmeän ja säteilevän.

Kaktus-seerumi sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Aktiiviainesosana Kaktus-seerumissa toimii erityisen Opuntia Ficus-Indica-kaktuksen uute. Tämä ravitseva ja kosteuttava nektari on tunnettu kosteutta ylläpitävistä vaikutuksistaan ja se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Opuntia Ficus-Indica Extract(99.47%), Spirulina Platensis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen. Taputtele hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle kunnes seerumi imeytyy ihoon.

Använd morgon och/eller kväll efter rengöring. Klappa försiktigt in produkten i ansiktet och på halsen tills serumet absorberas av huden.

Tuotekoodi

8809403815653

Arviot (19)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LauraVVahvistettu osto

    Kevyt ja kosteuttava seerumi

    Kivan kevyt koostumus mutta silti tehokkaasti kosteuttava tuote. Miellyttävä, neutraali tuoksu!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mindy EVahvistettu osto

    Aivan upea!

    Jo kahden viikon iltakäytöllä sain kaipaamani kimmoisuutta!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    mrs 62Vahvistettu osto

    miellyttävä

    olen käyttänyt tuotetta nyt n 2 vkkoa. Iho tuntuu ihana pehmoiselta, eikä kiristele kuivuuttaan.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SiiliVahvistettu osto

    Superkosteuttava, mutta voimakastuoksuinen

    Minulla on pintakuiva, T-alueelta joskus tukkeutuva iho, joka punoittaa herkästi. Ostin seerumia kokeeksi koska olen pitänyt Whamisan Double Rich -tonerista (ensimmäisiä tuotteita, joiden jälkeen tunsin ihossa heti muutoksen parempaan) ja avatessani seerumin ensimmäistä kertaa haju oli mielestäni hieman luotaantyöntävä, itselle tulee siitä mieleen jotkut miesten partavedet... Myös seerumi itsessään vaikutti entisiin käyttämiini verrattuna todella "litkuiselle", joten olin epäileväinen. Mutta kyllä on tehokasta tavaraa! Illalla käytettyäni iho on pehmeä paitsi seuraavana aamuna, vielä pitkälle seuraavaan päivään. Siis aivan upean tehokas seerumi. Oma ihoni kyllä imaisee tätä aika herkästi, joten saa nähdä miten pitkälle saan pullon riittämään koska nestemäistä seerumia on vaikeampi saada levitettyä nopeasti, mutta on niin tehokasta, että toisaalta voisi ehkä käyttää ampullin tapaan muutaman tipan vain kerrallaan voiteen joukossa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Heli51Vahvistettu osto

    Ihan hyvä tuote

    Tämä sopii yllättävän hyvin ruusu-iholleni. Ei ärsytä mutta kosteuttaa loistavasti.