Sisältöön
Finlayson

Finlayson Jesus pellavatyynyliina 50x75cm

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin1kappale
34,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Jesus-pussilakanat ovat tehty kestämään ja näkemään paljon. 50 vuoden takuun tuotteessa on käytetty samaa pellavamateriaalia ja twill-sidosta, kuin tähän päivään säilyneessä Torinon käärinliinassa. Jesus on kunnianosoitus kestävälle valmistustavalle. Viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Sellaiset yksityiskohdat, jotka eivät mahdollisesti kestäisi normaalia pidempää käyttöikää on poistettu tai korvattu kestävimmillä ratkaisuilla. Esimerkiksi kaikki ompeleet on vahvistettu ja hoito-ohjeet brodeerattu suoraan kankaaseen. Tyynyliinassa ei ole perinteistä käännettä vaan malli on normaalia pidempi ja sivuhelma taitetaan tyynyn alle. Malli sopii erinomaisesti myös pidemmällekin tyynylle. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa, sen lankaluku eli kankaantiheys (TC) on pellavalle ominaisesti alhainen, pellava imeekin siksi hyvin kosteutta mutta myös kuivuu nopeasti. Pellavalakanat eivät nukkaannu, kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Pesun jälkeen säännöllinen silitys tai mankelointi vähentää pellavalle ominaisen ylimääräisen kuidun irtoamista tuotteesta.

Tuotetiedot
Väri

Pellava

Koko

50x75

Alkuperämaa

Portugali

Pesu- ja hoito-ohjeet

Vesipesu 60C, 3 pisteen silitys. Kutistuu max 6%. Pese samansävyisten kanssa väljässä vedessä nurinpäin käännettynä. Ylimääräistä nukkaa irtoaa jonkin verran ensimmäisissä pesuissa, joten tarkista nukkasihti sekä pesukoneesta että kuivausrummusta ensimmäisten pesujen jälkeen.

Materiaali

100% pellavaa

Tuotekoodi

6411720463121

Arviot (1)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Pellavan ystäväVahvistettu osto

    Materiaali hyvä

    Jesus pellavatyynyliinan materiaali on hyvä, mutta mallissa parannettavaa. Tyynyliinasta puuttuu ns.sisäkäänne,että tyyny pysyisi tyynyliinan sisällä.