Sisältöön
Sol De Janeiro

Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment hiusnaamio 238 ml

34,90 €27,90 €
1 454,17 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ultra ravintorikas ja ultra korjaava hiusnaamio sisältää brasilialaisia Murumuru-, Cupuaçu- ja Tucumãvoita yhdessä patentoidun Sol Seal-teknologian kanssa. Kosteuttaa runsaasti ja korjaa vahingoittuneita ja kuivia hiuksia. Tuoksuna Cheirosa ‘62 (Brazilian Bum Bum Cream).

Miksi rakastamme sitä:
- Kosteuttaa tekemättä hiuksia raskaaksi
- Korjaava
- Selvittää ja pehmittää hiuksia
- Vahvistaa hiuksia
- Pehmittää ja vähentää hiusten kähertyvyyttä
- Ikoninen Cheirosa'62-tuoksu
- Tulokset yhden käyttökerran jälkeen!
- Jopa 96 % haaroittuneista hiuksista kohentuivat yhden käyttökerran jälkeen*
*Kliinisessä haaroittuneiden hiusten tutkimuksessa, jossa tuotetta käytettiin ohjeiden mukaan. Testit suoritettiin puolueettomassa laboratoriossa.

Miksi se toimii:
- SOL Seal Technology™ —teknologia: Patentoitu ja todistettu hiuksia korjaava ja niiden vahvuuden palauttava vaikutus jo niinkin nopeasti kuin yhden käyttökerran jälkeen. Kasvipohjaiset keratiini mikrokapselit korjaavat vahingoittuneen hiuksen ja sitovat yhteen haaroittuneen latvan. Voit ajatella sitä hoitavana "halauksena" hiuksellesi.
- Cupuaçuvoi: Kosteuttaa syvävaikutteisesti kuivia hiuksia, kiitos sen sisältämän sekoituksen rasvahappoja (steariini- ja lauriinihappo), tekemättä hiuksista raskaat ja veltot.
- Murumuru voi: Lisää kiiltoa, pehmeyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta. Runsaat omega rasvahapot kontrolloivat hiusten kähertymistä.
- Tucumã voi: Tehokas kosteuttaja, joka myös suojaa hiuksia harjaamisen tai päivittäisten muotoilutuotteiden aiheuttamilta vahingoilta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0810912032507

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan