Sisältöön
Swiss Clinic

Swiss Clinic Skin Roller mikroneulausrulla

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
54,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Swiss Clinic Skin Roller mikroneulausrulla -paketti sisältää mikroneulausvarren sekä 0,5mm neulapään kasvoille mikroneulaamista varten. Ihon mikroneulaaminen kiihdyttää ihon kollageenin- ja elastiinin tuotantoa, uuden sidekudoksen ja ihosolujen kasvua sekä tasoittaa ihonsävyä. Mikroneulausrulla on erinomainen väline mm. anti age -käsittelyyn, ihon epäpuhtauksien sekä pigmenttimuutosten hoitoon ja ihon kimmoisuuden parantamiseksi. Mikroneulaushoito on yksinkertainen ja kivuton kotona omatoimisesti suoritettava hoito, joka antaa näkyviä tuloksia ja takaa ihonhoitotuotteiden maksimaalisen tehokkaan imeytymisen. Pakkaus sisältää yhden mikroneulausvarren sekä 0,5mm neulapään kasvoille. Käyttö: Suosittelemme viiden peräkkäisen päivän hoitojakson ja viiden peräkkäisen päivän lepojakson vuorottelemista kahden kuukauden ajan. Kahden kuukauden jakson jälkeen anna ihon levätä kuukauden ajan ennen uuden kahden kuukauden jakson aloittamista. Neulapää suositellaan vaihdettavaksi uuteen jokaisen uuden kahden kuukauden hoitojakson alussa, jotta hoito on hygieeninen, eikä vahingoita ihoa ja saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Mikroneuloilla käsiteltäessä puhtaus on todella tärkeää. Käsittele aina kuivaa, tervettä ja puhdistettua ihoa sekä varmista, että mikroneulausrullasi on desinfioitu. Käytä rullan puhdistamiseen Swiss Clinic Beauty Accessory Cleaning Spray desinfiointisuihketta ja suojaa rulla aina pakkauksen mukana tulevalla neulapään suojuksella. 1. Puhdista käsiteltävä ihoalue huolellisesti 2. Kuljeta mikroneulausrullaa tasaisella paineella edestakaisin iholla 2-4 minuutin ajan neljään eri suuntaan: vaaka- ja pystysuuntaan sekä vinottain vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle 3. Levitä iholle heti käsittelyn jälkeen valitsemaasi Swiss Clinicin seerumia - ihon mikrokanavat ovat avoinna noin 3-5 minuuttia hoidon jälkeen. Anna seerumin imeytyä iholle tunnin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. 4. Desinfioi mikroneulausrulla käytön jälkeen antiseptisellä aineella ja laita neulapään muovisuojus paikalleen. Vältä käsittelyä, jos sinulla on avohaavoja, kärsit ihosairaudesta tai arpien liikakasvusta (keloidit) tai jos olet raskaana tai imetät.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

7350082940996

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    JeepuVahvistettu osto

    Rolleri

    Laitteen paino yllätti, sitten käytössä huomasin, että varren painon ansiosta laitetta vain rullaillaan kevyesti kasvoilla.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    RM70Vahvistettu osto

    Tämä tuote toimii

    Ostin tuotteen joululahjaksi. Tuotetta on käytetty vasta pari kertaa, mutta tuntuu mukavalta. Vasta pidempi käyttö kertoo, onko tuote toimiva.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ElinaVahvistettu osto

    Tuntui aidolta ja tehokkaalta. Hyvät käyttöohjeet.

    Olen kokeillut ja tuntuu tehokkaalta laitteelta.