Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 150ml Kids Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkosuojavoide

19,90 €9,95 €
132,67 €/l
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Kids Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkosuojavoiteessa on 100% fysikaalinen UV-suodatin, joka takaa luotettavan UVA/UVB-suojan! Luonnonmukaista Aloe Veraa sisältävä koostumus suojaa tehokkaasti lapsen herkkää ihoa auringonpolttamilta ja ihon vaurioitumiselta. Aloe vera myös rauhoittaa ihoa ja jättää sen pehmeän tuntuiseksi. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton ja vegaaninen koostumus. Tuote levittyy iholle helposti ilman tahmaista tunnetta. Näppärä tuubipakkaus. Dermatologisesti testattu.

-> 100% fysikaalinen UV-suodatin, joka takaa luotettavan ja erittäin vedenkestävän UVA/UVB-suojan
-> Hajusteeton koostumus, sisältää luomu aloe veraa
-> Kätevä tuubi ja helposti levittyvä tuote- ei tahmaista tai rasvaista tunnetta iholla
-> Ei sisällä ympäristölle haitallisia UV-suodattimia eikä mikromuoveja
-> Vegaaninen koostumus
-> Erittäin vedenkestävä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- tai Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia

Tarvitsevatko lapset erilaisia aurinkosuojatuotteita kuin aikuiset?
Lapset ovat erityisen herkkiä UV-säteilyn aiheuttamille ihovaurioille. Heidän herkkä ihonsa on vielä haavoittuvainen, ja todella pienten lasten tapauksessa ihon luontainen suojaus ei ole vielä täysin kehittynyt. Ihon täysi paksuus ja kyky pigmentoitua tulevat vasta teini-iässä. Lapsena tapahtuneet auringonpolttamat liittyvät ihosyöpään vanhempana, joten lasten tulisi käyttää auringonsuojatuotteita, joissa on korkea tai erittäin korkea aurinkosuojakerroin. Lapset myös rakastavat kylpemistä ja uimista. Tämä vähentää heidän ihonsa omaa UV-suojaa ja pyyhkii pois osan UV-suodattimista. Jotta aurinkosuojataso pysyy yllä mahdollisimman pitkään, lapsille tarkoitetut voiteemme ja suihkeemme ovat erittäin vedenkestäviä, ja Kids Swim&Play -tuotte kestää vettä pitkään.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Zinc Oxide (nano),Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dicaprylyl Ether,Titanium Dioxide (nano),Alcohol Denat.,Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Hydrogenated Rapeseed Oil,Glycerin,Triethoxycaprylylsilane,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Ubiquinone,Tocopherol,Silica,Magnesium Sulfate,Ethylhexylglycerin,Hydroxyacetophenone,Dimethicone

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin, hikoilun ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Suositeltava määrä lapselle on 20ml koko vartalolle. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för barn är 20 ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Undvik direkt ögonkontakt. Njut av lek, bad oh familjetid! Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900825070